lördag

Iphonehögtalare
 
Linne från Kan Dee
 
Hårprodukter från Björn Axén
 
Saker till lägenheten
 
Justins nya bok + Iphoneskal
 
American Piefilmerna, Iphonesportband, nytt spotify premium, choklad
 
Shotglas
 
(Brusiga bilder) Det här var sista delen av vad jag fick i julklapp, är superdupernöjd och mest glad över högtalaren som ska invigas på nyår. Hoppas ni hade en lika bra jul som jag hade. 

klappisar

 
En bild på vad jag fick av mina fina tjejer i julklapp (plus en uppäten marabou). Är så glad att jag har er! Bilden är tagen i riktigt dåligt ljus men vad gör det. Håller på att städa lägenheten och det lär förmodligen ta hela veckan med tanke på hur det ser ut. Imorgon ska jag leka med Jim, fixa det sista till nyår och sen träna på kvällen, bra ju!

fredag

 
Lovet bara springer iväg. Var i Kalmar med Ellinor igår och shoppade på rean. Idag har jag glott på X-factor och letat musik till den kommande dansterminen. Imorgon åker jag tillbaka till Vimmerby efter att ha tillbringat lovet i Målilla med familjen. Nu är det bara några dagar kvar till nyår och jag har nog aldrig varit så taggad! Jag och mina tjejer har gjort så sjukt bra planer och idéer så det här kan inte bli annat än grymt!

julafton

Bild från förra året.
 
Dagen började med skinkmackefrukost, gjorde ischoklad med mamma, fikade till Kalle Anka som varje år, öppnade universums bästa julklappar, åt farligt god julmat, kollade på den obligatoriska Tomten är far till alla barnen och nu är jag här i min säng och avslutar dagen som jag gör varje år, med en massa Friendsavsnitt. Kan det inte va jul lite oftare? Hoppas ni har haft en lika underbar dag som mig.
 

23 december

 
23 december. Fjärde advent. Dan för dopparedan. En av dom mysigaste dagarna om året. Dagen då det äts skinkmackor, hela Sverige bänkar sig framför tvn med familjen och kollar på bingo lotto och hoppas vinna en resa bort från kylskåpskalla Sverige, man klär granen, det kläms på klapparna, det ses på julfilmer, det taggas inför kommande dag och dagen då man bara har det riktigt mys.

torsdag.

 
Tänkte bara snabbt visa bilder på vad jag fick i julklapp av Jim och hans familj. På översta bilden är det jag fick av Jim och på understa det jag fick av hans föräldrar och syster.
Dagen bestod av tre julshower varav den första var helt kaos och jag satte nog inte ett enda danssteg men dom andra två gick mycket bättre. Åt julmat i skolan, fikade med mina tjejer, bytte julklappar, gick på stan, köpte världens finaste tröja och som grädde på moset är det ju faktiskt jullov nu. Som jag har längtat! Har precis kommit hem och packat och snart åker jag hem till Målilla, skönt!

en sån där lista.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Massvis, massor, hur mycket som helst. Ja, med andra ord.
Vilka länder besökte du i år? Storbritannien
Hur har ditt 2012 varit? Som alla andra år ungefär, lite av varje
Tror du att 2013 kommer bli bättre? Inga höga förväntningar för att inte bli besviken
Blev du kär i år? Öh ah
Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013? Magrutor
Vad är din största framgång år 2012? Att jag mot allas förväntningar faktiskt klarar att bo ensam
Bästa köpet? Mina fotbollsskor, släng dig i väggen så sköna
Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Rattle
Hur många kysste du? Oräknebart många, skoja. Vene, inget jag filosoferar över
Vem har du umgåtts mest med? Ellinor
Bästa minnet från 2012? Min födelsedag, lätt!
Har du några löften inför 2013? Ja men inget som kan avslöjas ännu, låter er veta om/när jag har lyckats
Har du haft ett förhållande under 2012? jajajaja
Vad önskar du att du gjort mer? Ätit mer grönsaker
Vad önskar du att du gjort mindre? Blivit irriterad på småsaker
Blev du kär i år? Vilket jävla tjat, ja sa jag ju!
Favorit program? Pretty little liars, har varit sen första avsnittet sändes för nåt år sen och jag satt bänkad framför datorn, satfläsk så bra
Vad gjorde du på din födelsedag? Bästa födelsedagen i mitt liv. Först kom min familj till min lägenhet med massa presenter. Sen gick vi ut och åt en massa. Senare kom alla dom som jag tycker om så himla mycket och vi hade världens skönaste fest (även att Lisa spydde ut genom fönstret fem gånger, men jag gillar dig ändå). Åh så bra dag, repris nästa år!
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Tveksamt
Vad fick dig att må bra? Att allt bara var så himlahimla bra och att jag bara lutade mig tillbaka och njöt
Vem saknade du? Jag saknar Ellinor hela tiden för hon är min andra halva
De bästa nya människorna du träffade? Oj jag har nog inte lärt känna så många nya människor tyvärr, men Raggagruppen var förjävla go så dom tar priset
 

onsdag.

 
Hade världens mysigaste minijulafton med Jim och hans familj igår. Bilder på vad jag fick kommer så småningom. Idag gjorde jag färdigt allt i skolan och åkte till Kalmar vid tolv för att köpa dom allra sista julklapparna för iår. Har precis slagit in alla klappar och imorgon blir det julafton nummer två med mina brudar. Men först en hel dag full med julshow imorgon, täggitägg!

måndag.

Fina Lovisa.
 
En sån där tidsperiod då jag har alldeles för mycket i hjärnan. Har ungefär en miljard grejer att hålla reda på och komma ihåg till julshowen på torsdag. Samtidigt som jag ska försöka hinna färdigt så mycket som möjligt i skolan för att inte behöva gå till skolan på onsdag, man får gå hem när man är klar med allt, för att då kunna åka till Kalmar för att köpa dom sista julklapparna. Döda mig och ge mig liv igen efter den här veckan. Nej. Skärpning, nu kör vi plattan i mattan sista veckan sen kan jag åka hem till Målilla, äta en massa mat och spendera en massa tid med familjen. Det låter väl alldeles utmärkt. Ja det gör det.

fredag

 
Har inte bloggat på ca 47 tusen år och sen sist har jag hunnit ha dansuppvisning, dissa maskinen, mysa, frysa ihjäl, köpa julklappar, skrattat så tårarna runnit, blivit förbannad på mina benhinnor som aldrig verkar må bra, blivit glad över betyg och haft det riktigt bra. Jag skrattar mest bort dagarna och det märks så tydligt att alla bara behöver ha lite lov. Har fotat en massamassa till några fotouppgifter idag (se bilderna) och efter skolan dansade jag och några till inför julshowen på torsdag, så taggad. Imorgon ska jag gå på marknad med Ellinor och Denise och sen ska vi dansa heeeeele dan. Possposs.