onsdag.

 
Hallu. Har varit en ytterst bra dag faktiskt. Niorna var på besök på gymnasiet idag och vi presenterade mediainriktningen för dom, sen visade dansprofilarna upp lite danser och jag ville bara springa hem när jag såg folkmassan sitta och glo på mig. Men jag överlevde. Sen gick Ellinor och jag hem till mig och åt nutella-glass-pannkakor vilket var det godaste någonsin ungefär. Sen dansade vi i mitt vardagsrum, planerade julshow, skrattade tills tårarna sprutade och bara insåg hur glada vi är att vi har varandra. Hon är så bra! Och imorgon åker jag till Ullared i två dagar för att lätta lite på plånboken. Bra skit.

november.

 
Har spenderat förmiddagen på stan bland affärerna med julmusik i bakgrunden. Älskar att gå runt ensam ibland i det fina vädret och bara tänka. Log åt mysiga gamla gubbar, stressade mammor och gulliga småbarn. Och papporna som nog mest bara ville hem. Fyndade två fina tröjor på Cubus rea och en superfin tröja på Vero Moda som jag inte vet när jag ska använda den än. Nu ska jag värma mig med lite soppa.

lördag

 
Färgade håret i torsdags men blev inte så nöjd så ska tillbaka i veckan och fixa till det lite. Åt plankstek på kinan med tjejerna igår, mötte upp Andrea och drog på fest hos Annie. Så himla roligt var det fram tills det spårade i slutet. Kom hem tidigt och åt kladdkaka och glodde på film. Vaknade tidigt idag och körde repris på kladdkaka-film-metoden. Bra frukost. Har precis tagit en dusch och idag får jag se vad jag hittar på. Hoppas ni har det bra!

onsdag.

 
Öh hej. Är nyhemkommen (nytt ord som jag kom på nyss) från raggan och imorgon ska jag ha mina duktiga elever. Det är så mycket på gång nu som snurrar i mitt huvud. Vi i dansprofil åk2 anordnar en danstävling om två veckor och det är mycket jobb som ska göras. Och strax där efter är dansuppvisningen och jag är så långt ifrån klar/säker på danserna man kan komma. Annars går jag runt och grubblar över vad jag ska ge alla i julklapp. Har nog redan köpt lite för mycket men jag kan inte låta bli, jag älskar när folk blir glada hihi. Och förresten ni får gärna komma hem till mig och laga pannkakor för jag har varit dösugen på det jättelänge men eftersom jag är en hopplös kock tänker jag inte ens försöka. (Färdig pannkakor från konsum duger ej, jag är kräsen.)

.

 
Firade seriesegern med damlaget på relaxen igår. Superlyckat faktiskt. Vi åt pizza, badade, spelade biljard, snackade skit och en massa annat som brukar höra till. Idag ska jag dansa och ikväll är det fotbollsträning, söndagar <3

girlfriend

Bästa jävla köpet från Londonresan! Mmmmmmm. Unnade mig en flaska och köpte presentpaketet med parfym och bodylotion till Ellen, så värt!

freeeedag.

 
 
Idag på fotolektionen lärde vi oss att använda studion så ni får en bild på fina Natalie och en där jag är ball med blixtens paraply, hehe. Dagen har varit bra tack vare alla trevliga människor (läs: god lunch). Ikväll ska mina vänner supa skallen av sig och jag drar strax till bussen mot Gullringen för en myskväll (läs: god middag). Ha en fin fredag!

.

 
Idag var en jobbig dag. Lisa lämnade oss i helgen och idag hölls en minnesstund för henne. Det blev för mycket när jag såg bilden som hade ställts fram på henne. Jag förstod liksom på riktigt att det som har hänt har hänt. Det var en riktigt fin bild på en fin människa. Att sitta i en sal omgiven av gråtande människor är påfrestande. Det rullade några tårar men tjutet kom efteråt. När jag kom ur salen, vände mig om och såg bilden igen. Jag förstod att det här var sista gången jag skulle se Lisa. Och att få spendera den där halvtimmen med människor som bryr sig om henne kändes bra. Jag tror att allt händer av en anledning och nu är hon en vacker ängel istället och jag hoppas att hon har det bra. Jag saknar dig Lisa.

lördag.

 
Galen och svinrolig kväll i lördags. Började på pumpen med prisutdelning och mitt lag blev årets SVIFare för att vi vann serien och går upp en division, så stolt över oss! Sen efter maten drog jag och några fler i laget till klubbstugan (bilderna) och körde all in. Skrek oss hesa till high school musical-låtar och gamla godingar och hade det allmänt bäst. Sen tillbaka till pumpen för lite mer fest och röj. Somnade gott hos frugan runt tre. Mycket bra helg!

omslag.

 
Uppgiften var att göra ett tidningsomslag. Komma på tema, målgrup osv. Sen skulle man fota till omslaget, redigera i photoshop och göra en snygg design. Jag ville göra en bröllopstidning och det här är resultatet, helt okej för att vara första gången. Nu ska jag knalla till Denise och ikväll är det årsfest, yeey!

marabou

Lite mer mmmmm i livet. Fredag<3


torsdag.

Det i princip enda jag har gjort idag är ätit känns det som, men om jag ska citera Ellinor "får man gratis mat, då tar man det!", och visst var det gott. Hade världens roligaste idrottslektion idag. Har nog aldrig skrattat så mycket på idrotten, skön klass har jag i alla fall. Sen gjorde jag två prov och en bokdiskussion och det gick ju primaballerina. Och imorgon är det fredag, kan det bli mycket bättre? Nu ska jag dra mig mot danslokalen, ha det!

onsdag.

 
 
Igår skrattade jag så jag fick ont i käken och blev enormt irriterad på en lärare som särskrev ordet badkläder, sånt ska bara inte hända. Idag har jag haft en halvdålig dag men försökte ignorera det och fick sjukt mycket gjort i skolan. Har gjort en framsida till en tidning och skrivit intervju. Och att veckan vänder är ju också för jävla gött. Fick hem min nya iphone eftersom den jag hade innan blev snodd i London så nu känner jag mig som en människa igen som kan bli nådd. Nu ska jag plugga tyskaprov, hej.