JB

 
 
Tänkte berätta väldigt detaljerat om min konsertupplevelse när jag såg Justin Bieber igår för att jag har fått mycket frågor och så. Kan börja med att berätta att det var andra gången jag såg honom. Såg honom 2011 i Berlin när han hade sin första tour My World Tour. Och jag ska se honom på onsdag i Stockholm igen. Om ni ska se någon konsert med honom snart och inte vill ha typ spoilers på vad han kommer göra och så kanske ni inte ska läsa.
 
Jag hade alltså en biljett som hette Diamond Circle och det är det som är allra närmast scenen och runtom "Catwalken" där artisten går ut mot publiken liksom. Innan någon frågar så har jag för mig att den kostade runt 2000 kronor och jag tyckte att det var värt det.
 
Vi började köa vid cirka åtta på morgonen, grindarna öppnade inte förens tio så vi fick vänta utanför dom. Jag skulle gissa på att vi var bland dom 50 första i alla fall. Vid tio fick vi flytta oss till ett annat ställe där vi väntade hela dagen och tiden kröp verkligen fram. Dagen var ett rent helvete. Vi köade i sammanlagt 14 timmar och var hela tiden tätt omringade av människor. Men det hade vi räknat med så jag ska inte klaga. Vid cirka fem på eftermiddagen började vi gå i samlad trupp på led mot arenan, man fick absolut inte sprina vilket jag tycker är superlarvigt. Men det är för man kan skada sig och sånt. När vi kom fram till arenan skulle alla scanna sina biljetter och där tryckte folk halft ihjäl varandra för dom ville ju absolut komma in först. Där trycktes vi lite längre bak än vad vi stod från början så det sög. Men sen kom vi in och gick till vårat område som var längst fram som sagt.
 
Förakten var en finsk kille som hette Robin, han var rätt duktig. Jag vet dock att förakterna skiftar ibland så förvänta er inte att han kommer va på er konsert också om ni ska gå. Han spelade vid typ halv åtta, folk hade räknat med att Justin skulle gå på scen vid åtta. Men efter Robin var det en låååång väntan. Micheal Jackson spelades hela tiden, det gör det alltid på hans konserter eftersom att det är hans förebild. Sen kom hans DJ och fick igång publiken som fan och då trodde man okej nu kommer Justin snart. När DJn var klar kom det upp en nedräkning på 10 minuter. SEN vid klockan halv tio kom Justin in på sina fina vingar. Det var mäktigt. Han började med All around the world. Han hade med några av hans gamla låtar så som one time, never say never och one less lonely girl såklart.
 
Han gjorde den gamla "det är bara en låt kvar", men givetvis kom han tillbaka. Han avslutade med Baby. Det jobbigaste var nog att det var så pass påfrestande att stå så otroligt trångt i flera timmar och tjejer knuffades och skrek mig i örat under konserten. Men som sagt, jag hade ju räknat med allt det där. Konserten var slut vid elva och som sagt var all väntan och pengarna värt det! Nu taggar jag om till onsdag. Bilder och videos kommer nog imorgon! Om ni undrar något kan ni bara fråga.

Kommentarer
Postat av: Linda

Fin blogg :)

2013-04-19 @ 16:55:52
URL: http://dahlinda.se

Vad har du på hjärtat?:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback