torsdag

En glader Olivia och lite fika.
 
En helt vanlig torsdag på ett helt vanligt grått, svenskt sommarlov. Började dagen med att väcka Annie och drog med henne ut på en fika. Pratade lite skit och hade det mys, tycker om henne så mycket! Drog sen till jobbet och servade folk deras burgare. Trivs så himla bra på Sibylla med 100% girlpower och inte en enda grabb. Dom är för sköna allihop. Det enda negativa med att vara ledig så lite på sommarlovet är att jag inte vet vem jag ska prioritera när jag har tid. Åka hem till Målilla, träffa Jim, eller kanske en kompis. För jag har ju verkligen bara en kompis som jag vill träffa också. Inte tio eller så. Inte alls. Åh, så himla svårt ju! Vill se alla lika mycket så alla vet hur mycket jag uppskattar dom. Saknar ju alla dom som jag inte hinner se. Svårt sånt där. Simma lugnt friendos.
 

har det gött

 
Bilder från midsommar och från gårdagen.
 
Jobbade från halv tolv till sju igår och skyndade sen vidare till Stadshotellet för mat med mina saknade girls. Åt världens godaste fläskkarre och till efterrätt citrontarte. Satfläsk så gott. Och så himla mysigt hade vi det! Efter det hängde jag med Andrea och Emma och pratade om allt mellan himmel och jord. Idag styr bilen mot Hjorted för match mot serieledarna och jag är så taggad! Har laddat upp med brakfrulle, inget kan gå fel.
 
Idag för exakt nio år sedan flyttade jag till Sverige och har alltså tillbringat exakt halva mitt liv här nu. Det är stört vad tiden går. 
 
 
 
 

midsommar

 
Hade en så himla fin midsommar med familj och vänner. Dissade den traditionella potatis-sill-köttbulle-maten och åt grillat istället. Efteråt tog jag mig en springtur för att slippa rulla fram dagen efter. Hoppas att ni hade en lika bra midsommar som mig.
 
Idag har jag jobbat hela dagen och efter det drog jag vidare till fotbollsträningen. Imorgon ska jag jobba lite till och tisdag står match på schemat. Life is good.

tisdag

I fredags.
 
Spelade derby mot Vimmerby igår. Dom klämmer in ett mål med tio återstående sekunder, matchen slutar 2-2 och det var ungefär det tråkigaste jag har upplevt. Pratade i telefon hela natten med en fin själ som var bra på det där med att muntra upp mig. Nu ska jag traska iväg till samlingen för att spela mot Holsby. Hoppas ni har det fint i sommarvärmen.
 

party

 
Fredagkvällen var så jävla otroligt lyckad på alla sätt och vis. Hade bästa förfesten hos mig, det var länge sen jag hade så roligt! Att lägenheten fortfarande ser ut som ett helvete ignorerar jag just nu. Vi drog till källängen framåt elva och där dansade vi röven av oss och hade det gött. Tack alla som gjorde kvällen så fantastisk och ett extra tack till alla som var hos mig innan, ni är fan bäst!

skolavslutning

 
Har idag inlett mitt livs sista sommarlov med min livs sista skolavslutning. Vi hade absolut inte tur med vädret och mina lockar var som bortblåsta när jag kom fram till kyrkan. En sista gång har vi fått sitta i kyrkbänken och sjunga fina sommarpsalmer. Efteråt gick vi till ett fik och fikade och åt i flera timmar. Jag har fortfarande inte riktigt förstått att jag har sommarlov nu. Jag är fri. I tio veckor. Det är sjukt och jag kommer imorgon tro att jag har försovit mig till skolan. Ha en jättefin sommar allihop!

bra dag

 
Så himla bra den sista skoldagen blev. Hade körlektion som gick riktigt bra, kollade på treornas femkamp, åt glass (yes, 100 dagar har gått pch jag får äta hur jävla mycket glass jag vill!!!!), åkte till Södra Vi och tog årets första dopp med saknade tjejer. Perfekt avslut på detta skolåret. Imorgon står skolavslutning på schemat. Ska gå upp gräsligt tidigt och fixa håret och annan skit som bara tjejer behöver lägga energi på. Hoppas på en fin dag imorgon och en bra start på lovet. Ta hand om er!
 
 
 
 
 
 

sommar

Är precis hemkommen från en väldigt bra kväll. Efter skolan jobbade jag några timmar och cyklade sedan raka vägen till Källängen för volleyboll och mys med en hög brudar. När myggorna till slut hittade oss och åt upp oss gick vi genom stan och Elli och jag hamnade på studentfest på skolparkeringen. Så himla kul var det. Detta var alltså årets första riktiga sommarkväll. Vara ute länge, inte frysa och ha det bäst! Imorgon fyller Sverige år och det tackar jag för, jag är därmed ledig och tänker chilla runt hela dagen bara för att jag kan.

jeansväst

Säljes för 100 riksdaler.

tisdag

Instagram. Sjuk och nedräkning.
 
Har legat sjuk sen i lördags och det är allt annat än kul när alla andra trallar runt med shorts och linne på andra sidan lägenhetsdörren. Idag har jag haft min andra körlektion och det gick helt okej. Jag har inte bråttom med att ta körkort eftersom jag bor i stan och har nära till det mesta, men jag vill givetvis ha det någon gång. I skolan och på sociala medier märks det att alla är skoltrötta och slutet närmar sig. Studenterna taggar inför studentveckan och jag själv ser fram emot mitt sista sommarlov någonsin.