this moment relasts.Lärarna har tydligen bestämt sig för att deras julklapp till oss är en fet jävla hög med plugg, omtänksamt av dom!


första advent.

Den klassiska adventsfikan ligger fint i magen och snart vankas det träning och slagg hos snyggDenise.


heaven can wait.
Detta plockade jag hem iår. Om det var rättvist eller inte kan man diskutera om, men jag är nöjd.
Har varit sjuk hela veckan och därför spenderat alldeles för mycket tid hemma. Imorgon drar jag tillbaka till vardagen i skolan och dansen. Puss.


ångestångestångest.Igår var jag på ännu en dansshow och missade därför årsfesten där jag tydligen hade fått pris. Jag stör mig alltid på folk som inte är närvarande för att ta emot sitt pris och nu är jag en av dom. Fan. Men nu måste jag äta frukost för att sedan åka och dansa i några timmar och ikväll fotbollsträning, puss på söndagar! 


let the beast get out at night.
Två lagom snygga bilder på mig och några andra filurer innan dansshowen började igår. Var med i tre danser och hade skapligt roligt. Upptäckte nu hur underbart städat vi höll vårat omklädningsrum på andra bilden, hah! Ikväll kör vi samma sak igen, fast ännu bättre.


a long long time ago.Den här veckan kan vara den stressigaste någonsin och någon blogg hinns det inte med. Idag har jag haft två lektioner, dansat, dansat och dansat lite mer. Imorgon är första Oscarsgala-uppvisningen och jag är minst sagt nervös. Ha det fin vänner!


årsfest - bilder.
Bilderna är alltså från lördag då det var årsfest med girlsen och herrlagen på pumpen.


dancing in the moonlight.

Hemma från showen nu och på bilderna ser ni att jag gled runt i klänning och vågor i håret idag. Fint.


got nothing without you.Hejhej hemskt mycket hej! Sitter hos filuren på bilden och trycker i mig mer än ett par pepparkakor. Var ledig från skolan idag och istället har jag två dansuppvisningar bakom mig och en till återstår ikväll. Ha det!

söndag.
Två bilder på mig och Andrea från Rookie.
Finfin helg med massa mat, bra folk häng, skratt och andra galenheter men mer om det imorgon för nu ska jag sova. Simma lugnt!


sick in head.Tralala, hej. Lördag. Ska på årsfest med laget och herrlaget ikväll. Sömn hos Hanna med, bra helg.


bara för ikväll.Här var det dött ja. Har hunnit med både det ena och det andra. Haft första fotbollsträningen inomhus vilket var efterlängtat. Sen har jag hängt med Gabriella vilket var mer efterlängtat! Upptäckte även nyss att det var kladdkakans dag igår, får la fira det i efterskott idag. Nu ska jag återgå till att sova. Puss.


torsdag - bilder.Världens bästa dag i bilder. Tåget, köandet, framträdandet, autograferna, bilderna, tågresan hem, festen och sällskapet.


fredag.Jag och min nya bästis ♥


happy. for now.


Ojdå, bloggen har visst haft lite torka. Men den lilla pausen avbryter vi med ett par riktigt suddiga bilder från världens mest perfekta dag som började med att Amanda och jag tog tåget till Linköping för att sedan köa i många långa timmar för att få våra underbara platser längst fram på konserten. Det var sjukligt bra, lycka rakt igenom. Några autografer och bilder med Ulrik (kommer bättre bilder) senare tog vi tåget hem och gick direkt till Chaplins. Wunderbart sällskap är allt jag har att säga! GladGladGlad! Saknar Denise mer än en smula men jag får stå ut. Nu måste jag läsa min förbannade engelskabok som förföljer mig i tankarna. Puss.


jag vill leva i nuet inte ångra mig sen.Hejsan, hoppas ingen blev äten av några vampyrer igår. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen i bilen för att slösa en jädra massa pengar.
Hej hopp.