happy halloween.Det här plus glass och julfilm får göra min måndagkväll. Jag älskar lov. Och halloween.


rookie - bilder.Lagom knasiga mobilbilder från två knasiga nätter. Kul hade jag dock.
Idag ska jag städa så det ryker och sen packa för imorgon åker jag på en liten två-dagarsresa för att shoppa loss. Gr8.


rookie.

DET GÅR INTE ATT LÄGGA UPP BILDER PÅ BLOGGEN OCH JAG BLIR IRRITERAD SOM FÄÄÄN! Kan ändå berätta lite om helgen. Både i fredags och igår var jag med überfint sällskap på rookie som antagligen varenda kotte som bor i närheten. Vi körde all in och festade gärnet. Vi firade att det äntligen är lov nu, men nu är jag skapligt sliten. Men inget vilande här inte, nu ska jag dansa i några timmar. Återkommer med bilder.

titta när han dansar.

God morgooooon. Har gått och blivit lite kär i panda da panda. Åååh så bra! Lite skoj att jag ska se dom ikväll då. Hihi, tagga!


ju mer dom spottar desto snabbare kommer jag blomma.Hej kompisar. Sitter i skolan och har håla. Kan äntligen dra ett fett streck över hela den där naturprov grejen, och det gick faktiskt oväntat bra. Nu ska jag bara skriva färdigt inlämningsuppgiften tills imorgon och sen är jag fri. I en vecka vill säga, sen börjar helvetet igen. Men det tar vi då. Ha det fint.


is still left broken inside.
Tisdag. Tröttare än tröttast efter en sjukligt tråkig dag. Var dock och införskaffade mig en rookiebiljett med Louise idag på lunchen, glad!
Tagga hela veckan, festa hela helgen. Så det ska va.


sometimes it lasts in love and sometimes it hurts instead.

Åt helvete med måndagar och huvudvärk och prov och läxor och inlämningsuppgifter och allt annat som stressar mig just nu. Och kärlek till gubben som uppfann höstlovet.


where are we tonight?
Jaha, nu har jag alltså lärt mig min första ledardans. Coolt, visst? Roligt har jag i varje fall. Imorgon vankas det matteprov, bra vore det ju om jag kunde något men det känns överskattat. Puss.


tisdag.

Tisdag och redan slutkörd. Sov elva timmar inatt, traskade till skolan och är nu hemma efter ett helt okej jazzpass. Den där fina detaljen att det är kanelbullens dag idag lyser upp min dag något enormt, tjockt va? Lukten av kanel som nu har spridit sig genom hela huset och bullen som fortfarande är varm smälter i munnen. Det borde inte bara få vara såhär en gång om året! Nu ska jag hoppa tillbaka i pluggberget som jag lyckades fly ifrån tillräckligt många minuter för att proppa i mig några (läs många) bullar. Puss.

lördag.


Glada dansprofilare var vi som fick våra tröjor i torsdags.

Drunknar i plugg, återkommer.

fredag.


Kassa mobilbilder som beskriver hur galen min kväll faktiskt var igår, men visst hade jag kul! Med världens finaste tjejer som sällskap började kvällen hos Denise med spel, musik och mindre vacker allsång. Framåt elva drog vi oss mot stan för att traska runt, umgås och ha det allmänt jäkla bäst. Småtimmarna kom och bilen styrde mot sängen som jag hade börjat längta efter. Fy vilken bra kväll jag hade!