vi klarar oss till våren.

[Ännu en londonbild]
Överlever dagarna och är trött hela tiden. Huvudet sprängs snart för jag har så himla mycket att tänka på och planera inför valborg och dansuppvisningen och massa annat som jag egentligen har allt annat än tid för just nu. Trots allt är jag hur glad som helst och uppskattar att jag lever och har det bra.

dansa, pausa.

[Ur londonmappen]
God morgon fina lördag. Har fetat i mig plättor och drar nu iväg till sista träningsmatchen innan serien drar igång. Imorgon är mitt mål att sätta ledardansen, uppvisning snart ju! Puss.

shit i love.


you'd see me waiting for you on the corner of the street.

Myste till det lite extra efter skolan idag då jag och dessa fem otroligt snygga tjejer åt på kinan. Plankstek för första gången i mitt liv stod på menyn. Imorgon ska jag spela match, önska mig lycka till!

lyckan genom sorgen.

Lite sen info men jag överlevde påsken. Proppade mat, letade påskägg, var glad, åkte till London och hade det bäst men mer om det senare!
Igår överraskade jag Jim genom att dyka upp hemma hos honom utan att han anade något. Idag var vi och fiskade vilket var första gången någonsin för mig och oj så glad jag blev när jag fiskade upp en gädda helt själv! Jag har det bra helt enkelt dock skulle jag inte klaga över en veckas lov till och lite mindre plugg att ta igen.

hejdå!

Hejjjj. Har letat påskägg och smällt i mig påskmat, gott!
Dom närmsta dagarna kommer bloggen vara öde för om några minuter beger jag mig till Arlanda och sen vidare till London. Hoppas ni har det bäst under tiden, puss!

morgondagen är för långt bort men vi är här idag.

Gammal söt bild.
Hejhå. Igår sparkade jag igång påsklovet efter skolan med gym och två timmars dans.
Idag är dag nummer ett på lovet och storstädning står på schemat. Senare ska jag börja packa för på söndag lämnar jag kalla Sverige för kalla London.
Ägnar en tanke åt mina favorittjejer Denise och Ellen som är i Stockholm och Andrea som är i England, hoppas ni har det bra.
Uppmanar härmed alla att ha en bra påsk, njuta av lovet, äta mycket mat och godis, dricka mycket must och bara ha det allmänt jäkla bäst! Puss!
Ps. Välkommen till Instagram alla med android, där går jag under namnet oliviasodrup.

.


9 saker jag tycker om:
Mjölk
Långa människor
Myskvällar
Ulrik Munther
Converse
Maskinen
Dansadansadansa
Choklad
Frankrike

8 saker jag tycker mindre om:
Kyla
Lakrits
Fula dialekter
Särskrivningar
Pinsam tystnad
Skräckfilmer
Naturkunskap
Att bry sig om vad andra tycker

7 saker jag vill göra i framtiden:
Bo i Amerika
Vara Au Pair
Klämma ut fyra barn
Känna att jag har lyckats
Vara lycklig
Få en riktig kändis att minnas mitt namn
Resa jorden runt

6 saker jag ser fram emot:
Skolavslutningen
Grillkvällar
Festival
Glassätande
Fotboll i värmen
Sommaren

5 snygga män:
4 saker jag är rädd för:
Att bli vuxen
Framtiden
Mörker
Främlingar

3 ord som beskriver mig:
Glad
Nyfiken
Hjälpsam

2 böcker jag tycker om:
The best little girl in the world
Justin Biebers bok

1 bra låt:
Somebody Told Me - The Killers

vi kan bara säga helt fel sak.

Hej. Har levt ett fint liv den här helgen. Fredagen bjöd på mjukglass dränkt i sås precis som det ska vara och Lets Dance-mys. Lördag hoppade jag på bussen till Jimpan för att trycka i oss våfflor och kinesmat på kvällen. Earth Hour spenderade vi med tända ljus och film. Vi slocknade sent och vaknade omänskligt tidigt. Idag har jag och dom andra ledarna tränat dans, det kommer bli snyggt! Hoppas ni har haft det lika bra som mig. Nu ska jag återgå till plugg, puss!