woooooooooooop!


Gammal festbild.
 
Överlevde skoldagen och peppar nu till ikväll då vi kör på födelsedagsferre för Lisa och Sofia, som grädde på moset är det maskerad och jag är aptaggad! Har träningsvärk i varenda millimeter i min kropp, att dansa elva timmar i veckan känns! På tal om ingenting så gick ju min iPhone sönder och jag beställde en ny i förrgår, längtar efter att få den och slippa gå runt och tigga andras mobiler att smsa från. Det var allt.

tralala


 
Två bider på mig och bästa innan nån fest i somras, bra kväll!
 
Jag är såååå glad hela tiden dygnet runt ungefär, asnice! Är trött på negativa människor, försöker hjälpa och förstå dom men egentligen vill jag bara hålla mig borta och inte dras ner i det negativa. Ignorerar att jag är sjuk precis som jag är varje år när skolan börjar. Annars försöker jag överleva läxattacken och mosa in så mycket koreografi som möjligt i huvet. Jazzen idag var så bra, började en dans till Set fire to the rain. Har alltid velat dansa till den och nu äntligen! Om en stund ska jag dra mig mot danslokalen för ett dubbelpass streetdance och sen sover Ellen hos mig, bäst! Imorgon är det fredag och maskeradfest, lördag&söndag ska jag tillbaka till ALV och jobba lite, borde jag klaga? Puss.
 

.

Har haft världens värsta dag och håller på att bli sjuk men jag överlever. Har dansat balett och jazz idag, ragga imorgon och jazz och dubbla streetlektioner på torsdag, det går bra nu! Helgen kommer med en födelsedagsfest och två jobbdagar, kulkul. Nu ska jag återgå till min bästis som går under namnet läxa. Hejdå.

svammel.

Stressar runt och försöker samtidigt njuta av läget. Lyssnar massa på min Justin och längtar till våren då jag får se han för andra gången, åh! Dansen har officiellt börjat, årets första showdanslektion igår och idag dissar jag jazz för fotboll, bajs ungefär. Nu måste jag dra till skolan, balett första lektion. Ha det!

lördag

 
Efter en runda på marknaden i Hultsfred med Ellinor och Lisa skiter jag totalt i alla fester ikväll och har istället en mysbyxor-städa-göra-läxor-kväll. Det behövs! För tillfället är det rätt så chill i skolan, vi jobbar hårdare med nollningen än med skolarbetet. Imorgon är det avslutningsfest på alv och det ska bli så kul att få träffa alla igen! Nu måste jag sätta fart med läxorna, pusshej.

skolan och annat trams.

Saknar London så där jävla mycket men får vänta till höstlovet innan jag får springa till planet och sitta två timmar i luften i väntan på den härligaste staden nånsin typ.
 
Jaha nu går jag i tvåan tydligen, man ska inte klaga. Och klagar gör jag definitivt inte på mitt schema. Sovmorgon till tolv varje torsdag, hörde jag någon tacka gud? Två lektioner på måndagar och slutar därmed halv ett, fett. Trivs för tillfället väldigt bra på media och tror att jag ska överleva att behöva sitta en hel dag i källaren på onsdagar.
Nu vet ni lite om mitt gymnasieliv och imorgon ska Nellie och jag börja planera dansen för våra "barn" som plötsligt inte är så mycket "barn" längre. Har streetdance 13-14 i år och det blir nog super när vi väl kommer i gång med det vi ska. Taggad på allt just nu och man ska njuta så länge det varar har jag hört.

sista dagen med frihet.

 
Det bästa man kan göra när lönen trillar in på kontot är att göra sig av med den igen, därför tog jag mig en fet shoppingrunda med Denise och Ellinor idag. Imorgon börjar skolan och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Har längtat så galet efter dansen nu över lovet så det ska bli skönt att få dansa av sig när allt börjar igen på riktigt. Har så mycket idéer till julshowen och andra danser så det snart sprängs i mitt huvud. Nej, nu ska jag sluta re. Ha det!

.

Urgammal bild ungefär.
Hade världens bästa och mest efterlängtade kväll med Denise igår. Vi skrattade, krockade och fick ont, pratade, skrattade mer, åt kyckling, planerade massa inför skolan och skrattade lite till. Hon är bra att ha!

bestie!

 
Börjar med att säga att vi vann matchen jag skrev om sist och nu leder vi serien, helt galet!
Senare ska jag till min favvopingla Denise, hon är bäst! Och snygg. Vi ska gråta över att skolan börja snart, sommaren bara flög ju förbi. Nu ska jag fortsätta städa och planera inför julshowen.
 

presentisar!

 
Här är bilder på vad jag fick i födelsedagspresent av mina vänner, plus ett presentkort som jag glömde att ta med. Akvariet och fiskarna är från mina knäppa tjejkompisar. Tack för allt igen!
Nu ska jag fortsätta städa och sen åka till Ellen, ikväll ska jag tydligen spela match. Första efter sommaruppehållet och jag är i sämst skick men det ska nog gå bra. Tagga!

födelsedagsparty!

 
Mitt mål var att det skulle bli den bästa födelsedagen i mitt liv och det blev så mycket mer än så. Jag hade en underbar dag och grym kväll och natt! Jag är så tacksam för allt jag har fått och att jag fick vara med alla jag tycker om. Bilder på presenterna kommer senare, nu måste jag fortsätta städa upp efter festen. Puss.

7 augusti

 
GOD MORGON! Klockan är 09.12 och jag har precis vaknat. Idag är det min och endast min dag (och alla andras som fyller år idag). Jag ploppade ur en mage vid klockan 05.27 för exakt 17 är sedan, time flies! Jag ska göra det till den bästa födelsedagen jag någinsin har haft och jag är så galet taggad! Det enda som kan förstöra dagen är regnet så jag krossar både fingrar och tår för att det ska hålla sig torrt idag. Nu ska jag för första gången i mitt liv göra min egna frukost på min födelsedag, nackdelen med att bo ensam. Återkommer senare, puss!

Back on track!

 
Efter världens längsta bloggpaus är jag nu fit for fight, eller nåt. En massa instagrambilder på vad jag har sysslat med som senaste veckorna, mest jobb dock. Bor nu alldeles ensam i en liten etta, har världens bästa vänner, familj, bf, och bara älskar livet just nu i denna sekund. Musik på högsta volym och bara skriker med till alla jäkla festlåtar och taggar dygnet runt. Imorgon är det min dag och inget ska kunna förstöra den, det ska bli min bästa födelsedag genom tiderna, åh! Älskar allt. Hoppas ni har det superduper bra!