jag vill gärna tro att det kan komma något gott även ur det värsta som kan ske i en människas liv. //lisa


lisa här. fixar lite koder åt olivia och jag kan inte låte bli att skriva lite här då. busigt oså. haha. lever livet på lovet och är gladare än gladast. imornkväll svävar jag på moln till den svenska björnstammen med. huur fint liksom? vill ni läsa mer om mina dagar kan ni kika in här. ha det fint så kanske vi hörs igen!

/lisa.

remind me why we decided this was for the best.

Tänkte hålla er lite uppdaterade i mitt liv trots allt. Igår spenderades dagen i Gullringen vilket var urfint.
Idag verkar vara min turdag. Dagen började med att jag fick en kick och gjorde scones, inte långt där efter ringde alv och sa att jag hade fått sommarjobb! Jag har också hunnit med att städa en massa, vinna en slant på trisslott, kolla top model sverige och tagga och planera inför imorgon. Då kör vi all in till Den Svenska Björnstammen, kan livet bli bättre? Nej, jag tror inte det. Det här lovet blir svårslaget.

renovering.

Bloggen renoveras. Ja den är ful nu och ja jag lackar på den. Don't ask. Återvänder inom kort.

i hate that i let you down.

Hej från en sjuk sjukling. Idag är jag som ni kanske har luskat ut sjukare än sjukast. Nej så illa är det inte, men sjuk är jag. Ska spendera dagen på soffan och i sängen och tycka synd om mig själv. Knarka te, panodil och andra äckligheter för att jag ska va frisk tills imorgon. Hoppas ni har det bättre än mig.

and I hate that I made you think that the trust we had is broken.

Hallå i stugan. Igår spenderade jag hela dagen i Kalmar med la familia. Flera timmar på IKEA i jakt på saker till nya huset. Idag är jag världens gladaste och mest lättade flicka i Sverige. Jag har nämligen överlevt intervjun på ALV och jag är helnöjd. Nu håller jag tummarna!

jag kämpar, sliter, svettas.

Gårdagen bestod av en heldag i sporthallen med mitt fina lag plus fem andra lag som kämpade om samma sak, äran. Vi hamnade i varje fall på plats nummer två efter att ha förlorat mot Gullringen i finalen precis som förra året. Nöjda var vi ändå. Nu längtar jag apmycket till sommaren då träningarna tar plats på en gräsmatta som luktar ljuvligt i solen istället för en hård sporthall som stinker svett. Åh!

i've run out of complicated theoris so now i'm taking back my words.

Fredag. Sportlov. Frihet i en hel jävla vecka. Ja!
Är ungefär världens gladaste person på planeten, eller nej, men nästan!! Alv ringde igår och jag ska på intervju på tisdag, gött. Har så mycket skojigheter inplanerat på lovet. Känns inte helt fel att påbörja lovet med cup imorgon, på hemma plan också! Inget kan gå fel. Ha det lika bra som jag kommer ha det mina vännisar. /gladaste tjejen.

min mamma i ett nötskal.


glad alla ♥ dag


tiptop eller flopp du är dig lik.

Det här har jag åstadkommit idag. Sockerchock.

tror du vi kan ropa efter nån med förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar.

Gammal bildjävel.
Igår kom jag en bra bit med pluggandet och att Ulrik gick vidare till final i Mello klagar jag inte heller på.
Pratade i telefon mest hela natten, ibland är sömn överskattat. Idag ska jag försöka få ordning på mitt rum, tvätta lite, baka lite, träna mycket, träffa finaste systrarna och hoppas att måndagen anländer saktare än vanligt. Får även säga R.I.P Whitney Houston.

att förstöra för sig själv är det enklaste i livet.

Ser fram emot denna pinglan som ska delta i Melodifestivalen idag, har träffat honom ett par gånger och kan säga att han är en väldigt trevlig prick.
Förövrigt består min lördag av pluggande, muffinsbakande och packande. Lådorna börjar bilda en hög och rummet börjar se lite halvtomt ut. Lustigt att ha hela sitt liv i lådor, gjorde faktiskt en del roliga fynd igår när jag packade. Bland annat en Hannah Montanaskiva och en låda full med skosnören. Vad tänkte jag där? Det vet nog ingen. Ha det!

nothing to kill or die for.

Bjuder på en söt gruppbild på min fina engelskagrupp.
Dagen har i princip endast bestått av att få färdigt engelskafilmen vilket vi lyckades med och alla är sjukt nöjda! Det blev bättre än förväntat men nu kommer det kännas tomt när vi inte längre ska klistra samman scener, planera och skratta ihop. Som tur är har vi fått en reklamfilmuppgift i samhäll, skojploj! Förövrigt har veckan rusat förbi mig utan att jag hann ifatt, så är det när man har roligt. Nu ska jag njuta av att det är fredag och senare börja plugga till idrottsprov, you gotta love samhällsprogrammet.

trots att många påstår att man inte passar in för att man valt sin egen väg så är vi samma barn.

Överlever kylan nätt å jämt, vill bort långt härifrån. Där folk inte ens vet vad snö och kyla innebär, dit vill jag. Dit ska jag, så småningom.
Försöker kombinera dans, plugg, fotboll, skola och sömn som ungefär varenda levande själ gör med sitt liv. Lyssnar på Norlie&KKV, hatar allt och alla men är förvånansvärt positiv till det mesta. Filmar, klipper, skrattar, redigerar, njuter och lägger ner många timmar på engelskafilmen, min favoritsysselsättning för tillfället. Börjar 9 imorgon men ställer med glädje larmet på kvart i 6 som vanligt. Känn ironin. Friluftsdag, dans och zumba står på schemat. Wish me luck.

you're the only one who knows exactly what I mean.

Smygtitt ur engelskafilmen, ja Denise är alltid så snygg.
Klockan är nio och det är lördag och jag är uppe endast för att hinna med allt plugg idag. Jag ska skriva på en historiaredovisning, plugga till historiaprov, skriva ett brev på tyska, göra ett idrottsarbete och två saker till som jag tyvärr glömde grejerna till i skolan. Gör jag färdigt allt det där idag är jag duktigast i världen. Förövrigt flyttar jag om cirka gurka två veckor över gatan till ett lite större vitt hus om någon kände för att skriva ner det. Kanske skulle få ordning på mitt rum och börja packa. Ha det!

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Hade inte haft något emot att spola tillbaka några veckor till Annies 18 årsfest och bara ha kul, men nej det går inte för sig. Istället ligger jag i sängen och klipper och klistrar ihop filmen till engelskan. Den blir kalasbra!

den där blicken du ger mig är gammal nu.

Tjosan. Idag har jag skrattat med Natalie, skickat in ännu en sommarjobbsansökan, ringt till ännu en lägenhet och klarat av första dagen på Natalies och mitt godislöfte. Har även börjat filma några scener till våran engelskafilm som handlar om att mobba någon på grund av religion och kultur. Imorgon är det älskade torsdag, bästa dagen i veckan, dans plus dans är lika med brabrabra!
Förresten så dör jag lite, eller egentligen ganska mycket åt att Norlie&KKV kommer till Metro på valborg! Kan det bli bättre!? Svar nej.

Euw.

Natalie och jag försöker fika men när man ser halva stjärten på ett fyllo en meter ifrån oss blir man inte så sugen.