I will tell your story if you die and keep your love the best I can.

Urgammal bild.
Fredag. Smällde i mig mjuklass med två söta tjejer efter skolan och snackade lite skit. Skönt.
Lets dance premiär idag. Så fruktansvärt tråkigt men det är trots allt tradition.
Ha det fint mina vänner.

huvudstaden.

Fick en skymt av fina Stockholm igår med samhällsettorna. Någon gång i mitt liv ska jag bo där.

ja må hon leva!

En inblick på hur fredagkvällen såg ut då överraskningsfest för Andrea stod på schemat. Bra folk, bra drag, bra kväll.
Lördag och söndag har jag bara hängt i danslokalen och försökt mosa in ledardansen i min kropp.
Go helg!

Grattis på födelsedagen Ellen ♥

Grattis på din dag världens bästa vän. Du vet hur mycket jag tycker om dig och behöver därför inte skriva någon mysig text om det och tråka ut dig. Imorgon får du den bästa presenten du kan tänka dig, taggarå! Det var bara det jag ville få sagt. Puss! 

I'm a fool for you.

Hej tisdag, jag hatar dig mer för varje vecka som går. Tänkte bara berätta att jag lever och mår primaballerina trots att det är tisdag. Igår slutade jag 11.40, fikade, följde med grabben hem, dansade, sov. Bra måndag. Idag är en dag jag vill snabbspola förbi. Har religionprov imorgon och ska därför nu lära mig vad judarna brukar syssla med. Ha det bäst i världen!

linköping i mars månad.

Fredag och lördag spenderades inte helt oväntat i Linköping med en saknad Amanda. Mycket prat om alla oviktiga saker i världen men så otroligt skönt att kunna ha någon att prata strunt med. Att vi nu kan bocka av våran femte träff med Ulrik sitter inte heller helt fel. Linköping. Fin stad det där.

wiiiiiiihoooo.

Säger härmed välkommen tillbaka till mig själv som har hittat tillbaka till bloggvärlden. Helt otroligt! Säger även tack och bock till fina Lisa som hjälpte mig med bloggen. Vad mer har jag att säga? Helgen består av rackarns bra planer och livet är rätt underbart just nu. Hoppas ni hann med att anteckna denna viktiga information nu. Puss på er.