imagine.

Har haft en jättefin och varm helg. Fredag var Jimpan och jag och fiskade och åt grillad korv, lördag var vi på jaktmässa, åt massa mat, kollade på eurovision, söndag åkte vi ut med båten och solade tills jag blev en pepparkaka, grillade korv, och sen kollade jag på Jims match innan jag drog mig till Monte Carlo med familjen för att äta lite mer mat. Så ja mat och sol har jag fått mycket av.
Senare ska jag spela lite match mot Oskarshamn, det blir nog bra.

men bara när du inte hör vågar jag säga så.

God morgon. Jag känner mig lat och min högsta önska just nu är att en god fe ska komma med frukost på sängen till mig för jag är vrålhungrig. För övrigt ska jag åka till Ellen idag så ska vi ha filmkväll och imorgon står match mot Oskarshamn på schemat. Jag är lite extrataggad eftersom jag inte fick spela förra matchen på grund av det röda kortet jag lyckades få matchen innan. Nu ska jag traska ner och hämta frulle, jag får vara min egna goda fe idag.

puss.

Puss för att det är långhelg. Och för att jag ser ut som en dryg korv på bilden. Puss för att jag är sjuk. Och för att jag är dödstrött men inte tänker sova för det är sjukligt tråkigt. Puss för att det är sommarlovet börjar snart. Och för att alla roligheter börjar då. Puss.

trettonde maj - dansuppvisning.

Bilder lånade av Mikaela Sandström.
Två bilder från dansuppvisningen som gick sjukt bra! Jag är jättetacksam för alla fina komplimanger jag har fått, det värmer jättemycket!
Ha det brabrabra!

let's save our troubles for another day.

Jag lever, men det är knappt. Matchen igår, ja vad ska man säga. Det var faktiskt en sjukt rolig och mysig match att spela i regnet. Tills jag fick rött kort och fick gå därifrån vill säga. Är rätt knäckt över det och att jag inte får spela på söndag gör inte saken bättre. Tänker vara feg och skylla på domaren, allvarligt talat så hade min katt dömt bättre, det var katastrof.
För övrigt ska jag äta kinesmat med dansledarna senare och i helgen är det genrep och uppvisning som gäller. Taggar just nu genom att gå igenom stegen i huvudet och packa alla kläderna som ska med till genrepet imorgon. Hoppas ni mår lite bättre än mig och firar att det är helg.

onsdag.

Onsdag och veckan vänder, hallelujah för det! Går mest runt hela dagarna och hoppas att tiden ska gå även att jag har roligt under tiden. Helgen är så fullspäckad den bara kan bli och jag uppmanar härmed alla att komma till dansuppvisningen på söndag klockan 15.00 i sporthallen! Puss.

new in.

Bättre sent än aldrig. Mina tre favoritinköp från London.

jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.

Hejhejhallå. Har välkomnat våren med fint väder och valborgsfirande som förmodligen varenda kotte i skogen. Jag har det bra och ser såsåså mycket fram emot sommaren och sena kvällar på moppen, vid sjön och på fotbollsplanen, åh! Det enda problemet jag har just nu är att hitta den där förbaskade avslutningsklänningen som jag kan känna mig nöjd med. Det var allt jag hade på hjärtat, take care!