mys-söndag

 
Två bilder från fredagens partaj och två från dagens marknadsmys med Lisa. Det var verkligen hur mysigt som helst att traska runt bland dom bekanta miljöerna på alv där jag har spenderat hela sommaren. Köpte en massa julklappar, provsmakade korv, karameller, praliner och en massa annat gott. Tittade på söta får, kastade bollar, spelade lyckohjulet, köpte brända mandlar, var barnsliga och skrattade en massa med min fina Lisa. Åh vad jag kommer att sakna henne och alla andra fina som jag är van att träffa varje dag!
 

.

Dessa bilder plus 70 till knäpptes igår och det är alltid lika roligt att kolla på bilderna dagen efter. Och varje gång undrar jag vem det är som tar kort på golv, tak, fönster, fötter, blommor osv. Och vem det är som inte kan zooma ut. Men det roar mig i alla fall. Hade sjukt kul hos Lisa, hos mig, på väg till bussen och på bussen. Metro sög. Idag har jag ätit världens frulle och glott på gossip girl. Imorgon har fotbollslaget möte sen ska jag på marknad och på måndag åker jag ju faktiskt till London. Som jag har längtat (och tjatat).

fredag.

@maskeradfest.
Fredag och höstlov om tio minuter, fett. Är apigt jävla söndertaggad tills ikväll. Tacomys med brudarna hos Lisa, förfest hos mig och sen drar vi till Rookie. TAGGA

söndag

Världens finaste Lovisa som jag fotade till en fotogrej. Jag har på riktigt jordens vackraste vän.
 
Drunknar i plugg och insåg förut att det är totalt jävla omöjligt att hinna allt som ska hinnas i tid även att jag lägger varenda lediga minut på skolarbeten, det blir halvbra och jag blir irriterad. Biter ihop sista veckan och hoppar sen på första bästa flyg till London. Det är det enda som håller mig glad, plus lite fina vänner såklart. Kämpa!

lördag

Gårdagen var plågeri och en sämst fredagskväll. Läste ut engelskaboken. Slutade vid fyra, gick hem och la mig i sängen för att läsa och lämnade inte sängen en enda gång tills jag var färdig. Då var klockan elva. Men nu är det gjort och jag kan börja älska mitt liv igen. Idag blir det ledardans för hela slanten. Typiskt mig att det börjar om en timme och jag ligger i sängen och har inte ens bestämt vad jag ska ta med för lunch. Bra planering!

hemma.

 
Helgen började überbra med tjejkväll med fem favoriter. Vi åt/pratade/skvallrade/garvade i massor och kvällen var helt enkelt perfekt. Lördagen satte jag mig på första bästa buss, åkte till Hultsfred och badade i simhallen med Ellinor. Det var sjukt länge sen jag badade där och vi blev verkligen 7 år på nytt. Sen åkte jag vidare hem till Målilla för godaste oxfilémiddagen. Sov som en gud inatt i min saknade säng. Nu ska jag läsa i min engelskabokjävel och senare åker jag hem till Vimmerby igen, bra helg.

fredag.

 
Dansade 3,5 timmar igår som varje torsdag och idag är jag en zombie som inte kan röra sig på grund av all träningsvärk.
Spenderar fredagseftermiddagen med att lyssna på Ulrik och drömma mig bort. Ska senare till Lisa för tjejkväll med 5 av mina favoriter, det var riktigt länge sen sist vi hade en kväll alla tillsammans eftersom alla har sina intressen på fritiden och vi aldrig har tid samtidigt. Imorgon åker jag hem till Målilla och det ska bli gött att komma hem över helgen om man bortser från att jag måste läsa världens sämsta bok till på fredag och jag har knappt börjat. Hoppas ni har det bra!

.

Bild på brudar och på när vi dansar till gangnam style i mitt vardagsrum. Bra förfest.
Fest i helgen var superduperbra, speciellt bussresan. En fullsmockad buss med en massa fulla ungdomar leder till en arg busschauför.
Gör inte så mycket utöver det vanliga, lever och räknar ner dagar till London. 

bra köp.

 
Köpte den här gudomliga håroljan idag för några undralappar, så värt! Den får håret att lukta underbart och det blir lent. Bästa köpet! Nu är jag in desperate need of a change och överväger starkt att färga håret för första gången, får se hur det slutar.
 
Hade aktivitetsdag i skolan, två föreläsningar och en himla rolig danslektion senare ligger jag här i min säng och laddar om till kvällens två danslektioner. Allt är rätt gött med andra ord. Vill till London NU och få komma hem med Justins nya parfym i resväskan men det får vänta några veckor till. Hoppas ni har det bra, simma lugnt.

hello october.

 
Festar, hatar mitt hår, måste städa, tvätta, diska, läsa två böcker, tar aldrig tag i något och hinner aldrig känna efter.
Lever lite och bryr mig inte om någon just nu.