lördag

 
Min helg är så fullpackad som den bara kan bli, förstår inte ens att jag har tid för att blogga just nu. Igår hade jag min första arbetsdag på Sibylla efter skolan. Det gick faktiskt väldigt bra när jag kom in i det. Har jobbat idag också och nu väntar jag på att tvätten ska bli klar. Senare ska jag gå och kolla på dansprofilkollegornas slutproduktion The Eight, jag har höga förväntningar så nu får dom ge järnet! Imorgon ska jag kolla på Ellens konfirmation och efter det är det seriepremiär. Jag måste ta ledigt en vecka efter den här helgen haha! Nej men det är ju roliga grejer så det är tur.

jb

Hej! Ska berätta lite kort bara om när jag såg Justin i Globen onsdags. Jag hade VIP sittplats som kostade rund 1500 tror jag. Det var en jättebra plats och det var skönt att ha sitt utrymme och slippa trängas och bli ihjälslagen framme vid scenen. Jag var lite besviken för hans DJ spelade inte innan konserten som han alltid gör. Men förövrigt var konserten bra. När jag kom dit och skulle ställa mig i kön sprang jag in på Justins förband The Fooo och tog en bild med dom. Dom var så jäkla grymma på att dansa. Jag lyssnade inte ens när dom sjöng utan satt bara och stirrade, analyserade och inspirerades av deras dans. Så ja, det var en rolig upplevelse. Jag la ut den här bilden på instagram och Omar (han längst till vänster i grönt) gillade bilden. Även deras gemensamma instagram (thefooomusic) gillade. Kulkul.

50

 
Idag är ingen vanlig dag för idag har det gått hälften på 100-dagarsutmaningen! Sjukt vad tiden har gått fort. Haha  nu får ni se min sexiga kalender som hänger på kylskåpet också. 

måndag

 
Idag är en bra dag. Slutade halv tolv som varje måndag efter att Elli hade dreglat över vikarien hela mattelektionen. Haha så kul! Gymmade sen efter skolan vilket var galet skönt. Körde kondition och ben idag så jag får välkomna träningsvärken i benen imorgon. Nu på kvällen var det raggaträning som vanligt. Och nu ligger jag i min säng och har precis ätit en massa kassler, det är underskattat! Imorgon är det äckeltisdag och det enda som har chans att göra dagen lite mindre äcklig är att det är korv till lunch. Haha min kärlek till korv är obeskrivlig.

dregla lagom

Bilderna är inte så bra men man fick inte ha med sig systemkamera. Plus att jag hade annat att tänka på än att bilderna skulle bli bra hehe.

JB

 
 
Tänkte berätta väldigt detaljerat om min konsertupplevelse när jag såg Justin Bieber igår för att jag har fått mycket frågor och så. Kan börja med att berätta att det var andra gången jag såg honom. Såg honom 2011 i Berlin när han hade sin första tour My World Tour. Och jag ska se honom på onsdag i Stockholm igen. Om ni ska se någon konsert med honom snart och inte vill ha typ spoilers på vad han kommer göra och så kanske ni inte ska läsa.
 
Jag hade alltså en biljett som hette Diamond Circle och det är det som är allra närmast scenen och runtom "Catwalken" där artisten går ut mot publiken liksom. Innan någon frågar så har jag för mig att den kostade runt 2000 kronor och jag tyckte att det var värt det.
 
Vi började köa vid cirka åtta på morgonen, grindarna öppnade inte förens tio så vi fick vänta utanför dom. Jag skulle gissa på att vi var bland dom 50 första i alla fall. Vid tio fick vi flytta oss till ett annat ställe där vi väntade hela dagen och tiden kröp verkligen fram. Dagen var ett rent helvete. Vi köade i sammanlagt 14 timmar och var hela tiden tätt omringade av människor. Men det hade vi räknat med så jag ska inte klaga. Vid cirka fem på eftermiddagen började vi gå i samlad trupp på led mot arenan, man fick absolut inte sprina vilket jag tycker är superlarvigt. Men det är för man kan skada sig och sånt. När vi kom fram till arenan skulle alla scanna sina biljetter och där tryckte folk halft ihjäl varandra för dom ville ju absolut komma in först. Där trycktes vi lite längre bak än vad vi stod från början så det sög. Men sen kom vi in och gick till vårat område som var längst fram som sagt.
 
Förakten var en finsk kille som hette Robin, han var rätt duktig. Jag vet dock att förakterna skiftar ibland så förvänta er inte att han kommer va på er konsert också om ni ska gå. Han spelade vid typ halv åtta, folk hade räknat med att Justin skulle gå på scen vid åtta. Men efter Robin var det en låååång väntan. Micheal Jackson spelades hela tiden, det gör det alltid på hans konserter eftersom att det är hans förebild. Sen kom hans DJ och fick igång publiken som fan och då trodde man okej nu kommer Justin snart. När DJn var klar kom det upp en nedräkning på 10 minuter. SEN vid klockan halv tio kom Justin in på sina fina vingar. Det var mäktigt. Han började med All around the world. Han hade med några av hans gamla låtar så som one time, never say never och one less lonely girl såklart.
 
Han gjorde den gamla "det är bara en låt kvar", men givetvis kom han tillbaka. Han avslutade med Baby. Det jobbigaste var nog att det var så pass påfrestande att stå så otroligt trångt i flera timmar och tjejer knuffades och skrek mig i örat under konserten. Men som sagt, jag hade ju räknat med allt det där. Konserten var slut vid elva och som sagt var all väntan och pengarna värt det! Nu taggar jag om till onsdag. Bilder och videos kommer nog imorgon! Om ni undrar något kan ni bara fråga.

måndag


Hejhopp idag börjar en ny vecka. Slutade tidigt som varje måndag, hängde lite med Ollie och Sean innan jag gymmade med Ellinor. Nu har jag kravlat mig hem och ska snart äta något innan jag far iväg igen till dansen. Har också börjat kolla efter avslutningsklänning. Jag är alltid ute i sista sekund och får ta någon ful nödlösningsklänning för att jag blir irriterad över att jag inte hittar någon snygg och bara tar någon ful. Såg Denise i sin balklänning häromdagen förresten, så himla fin var hon. Längtar tills jag får fota henne på balen när hon ser ut som en prinsessa.
 
Tidigt imorgon åker jag till Norge för att på onsdagen äntligen få se Justin Bieber i Oslo. Och veckan efter i Stokholm, så himla göttigt! Om mindre än tre veckor är även dansuppvisningen!! Så mycket att se fram emot.

lördag

Senaste på instagram.
 
Hej du efterlängtade lördag. Veckan har varit chill med massa inställda lektioner och en redovisning som gick bra. Snart ska jag gå lite på stan med favosystrarna Denise och Ellen, mys! Och ikväll ska jag tydligen va med på nattfotbollen, haha vad har jag gett mig in på egentligen? Hoppas på minsta möjliga speltid. Imorgon ska jag dansa och sen spela träningsmatch mot Vimmerby. Och sen är helgen slut, kan tiden chilla ner lite? 

måndag

Bild från skolavslutning och jag längtar så mycket till sommaren, inte långt kvar nu!
 
Har hänt mycket sen sist samtidigt som jag inte orkar återberätta allt som har hänt. Men några godbitar ska ni få. Jag har badat badtunna med mina bästa vänner, åkt hem till Målilla, ätit ännu mer påskmat, stört mig på folks särskrivning mer än vanligt, haft vinkväll med riktigt omtyckta töser, tränat fotboll och dansat. Inte illa ju. Påsklovet har faktiskt varit underbart och jag har påmints om varför jag tycker att påsk är en himla fin tradition.
 
Igår "sov" jag hos Jim, bara att jag inte sov en sekund inatt för att han tog upp hela sängen, andades på mig och snarkade som en jäkla bäver. Det resulterade i huvudvärken från helvetet och jag säger stort tack till min engelskalärare som inte var i skolan idag och vi därför bara hade en lektion. Hade inte klarat mer för mitt huvud höll på att explodera. Sov några timmar när jag kom hem och gick sen till dansen. Imorgon är det äckeltisdag och jag vill bara få det överstökat för sen är det onsdag. Onsdag är lika med fotbollsträning och denna veckan även arbetsintervju, gött!