helg

 
Helgen har varit härlig och störtskön på alla sätt och vis. Fredagen var episk och hade inte kunnat bli bättre. Efter skolan bilade vi till Västervik där Lisas mysiga sommarstuga ligger för att fira hennes 18-årsdag. Nio tjejer i en stuga kan ha varit den mest briljanta idén vi har haft. Efter att vi hade ätit grillat, Lisa öppnade paketen och vi dansade och skrek till dom där typiska partylåtarna så åkte tre av oss tillbaka till Vimmerby för att gå på nästa fest. Sofia fyllde nyligen 18 år och vi firade henne fram till småtimmarna. Halv fyra klampade jag in i lägenheten och somnade gott.
 
Lördagen blev det spontanhäng med Hammarbröderna och Elli. Vi åkte till Örsåsa och kollade läget och jag har nog aldrig garvat så mycket som jag gjorde i bilen med dessa tre, så otroligt sköna! Idag ska jag spela match, Åseda ska krossas!
 

måndag

 
Njuter av dom sista lovdagarna. Har haft mitt sista jobbpass, så nu blir det bara några ströpass framöver. Spelade match igår som slutade 2-2 och därmed behåller vi vår halvkassa placering i tabellen.
 
Idag är dagen före Dagen med stort D. Imorgon börjar jag trean. Tredje ring. Studentåret!! Jag kommer ihåg när jag satt i aulan första skoldagen i ettan, så otroligt spänd på hur min tid på Vimmerby Gymnasium skulle bli. Inte visste jag då vilka otroligt fantasktiska människor jag skulle få möta. Två år senare står jag här redo för sista året på den här skolan, med dessa människor. Så taggad/rädd/förväntansfull inför allt vad det här innebär. Tillbringar i varje fall min sista sommarlovsdag med körlektion, klädtvätt, städning och fest! Och som grädde på moset ska Elli sova här inatt, hon är så bra.
 

fredag

Lever och har ingen tid till bloggen, det är då man vet att sommaren är fin. Lovet har rusat förbi oss alla och nästa vecka är vi tillbaka i skolbänkarna. Jag har haft ett så himla fint sommarlov och tagit tillvara på varje dag. Jag har jobbat mest hela tiden för att kunna betala det där efterlängtade körkortet, umgåtts med mina fina vänner och hunnit med att fylla 18 år. Min kondition och musklerna har gått i ide över sommaren då träning inte direkt har varit prio ett. Nästa vecka ska jag gå raka vägen till gymmet och fortsätta där jag slutade i våras.
 
På tal om annat så gjorde jag en impuls dip dye förra veckan, blev inte helnöjd så jag gick tillbaka och färgade om det. Nu är det mer en ombre än dip dye men jag kunde inte vara mer nöjd. Första bilden är tagen efter första färgningen och andra bilden efter andra besöket hos frisören.
 
 

18 år!

Igår fyllde jag 18 år och trots att jag knappt har förstått vad det innebär än så hade jag en toppen dag. Familjen kom hem till mig på förmiddagen och jag öppnade dom obligatoriska födelsedagspresenterna. Jag kunde inte vara mer nöjd med vad jag fick!  Efter det åkte vi till Linköping för en dag med sjukligt god mat, massa shopping och skratt. Framåt kvällen åkte vi hem och jag traskade vidare till Stadshotellet för att fira med mina brudar. Där fick jag mer presenter och som vanligt busade dom med mig och det slutade med att hela Stadshotellet sjöng ja må hon leva för mig. Så bra dag och jag är så lycklig över att jag är omgiven av så galet fina människor.