måndag

 
Hade ett superbra sportlov med lite sport och mycket mat. Hängde mest med Annie som jag har saknat så sjukt mycket! Garvade mest hela tiden och åt onyttigt, som vanligt. I lördags var jag i Kalmar med familjen. Fick med mig lite nytt hem och rensade därefter IKEA. Kollade Melodifestivalen på kvällen och röstade fram Ulrik till final, gött! Idag var jag väldigt seg i skolan så det var skönt att sluta halv tolv. Gymmade en sväng efter skolan, så skönt att vara tillbaka! 

tisdag

 
Okej det blev visst inte speciellt många/bra bilder från festen men här är en på mig med snyggaste paraplyet (observera hur glad jag är). Det var i alla fall en bra kväll. Det började med att Ellinor och jag fixade oss hos mig och sen åkte vi bil till Linköping med Pontus och Christoffer. På festen kände vi knappt någon men det var flera stycken som såg exakt ut som folk från Vimmerby, helt sjukt. Dansade, skrattade och såg på Ellinor som skrattade så mycket att hon låg på golvet, sjöng/skrek, firade Amanda, sov på en soffa i cirka tre timmar, åt frukost på McDonalds, tog tåget hem och gick raka vägen till sängen och sov. Fin liten utflykt.

tisdag

 
Igår firade vi att denna snygging hade fyllt 18 år! Så många minnen vi har och så många timmar vi har suttit och köat och väntat på Ulrik bara för att få stå längst fram, det är sjukt. Kvällen var bra och bilder kommer sen. Blev väldigt få timmar sömn inatt och jag är helt slut idag men om en halvtimme ska jag tvinga iväg mig till fotbollsträning, herregud hur ska det gå. Jag kommer somna på planen.
 

söndag

 
Igår var jag iväg till Västervik och spelade futsalcup. Skrapade upp knäna och kirrade några blåmärken, precis som det ska va efter match. Efter det skyndade vi oss hem och bytte om för att fira klubbens 70-årsjubileum. Så god mat, så bra sällskap och så bra dag. Nu ska jag ta tag i mitt liv och gå och handla mat och ikväll är det fotbollsträning som gäller. Det heter ju trots allt sportlov.

fredag

 
Igår åt jag på kinan med Jim och det var så gott även om jag åt mer av hans mat än av min. Idag är det fredag och jag har inte åstadkommit speciellt mycket. Utom att jag tydligen kom tvåa på en tipspromenad jag deltog i igår. Det var ju kul men jag vann världens fulaste mössa! Efter skolan köpte Ellinor och jag present till Amanda som har 18-årsfest på tisdag! Nu väntar jag att Ellinor ska komma hit så vi kan laga mat och imorgon ska jag spela cup, taggaaaa! Och nu är det ju lov också, tagga ännu meeeer!

onsdag när den är som bäst

 
Idag är en bra dag. Åt semla med Natalie på lunchen, mmmmm så gott! Har redovisat projektet som vi har hållt på med på media ett tag, det gick mycket bättre än förväntat! Slutade halv två istället för tre också, det var gött. Sen gick jag till Ica och sökte sommarjobb och därefter köpte jag en fin tröja som jag har haft ögonen på ett tag nu. Åt ute med familjen innan fotbollsträning. Nu ligger jag i sängen nyduschad och inväntar alla <3 dag.  

tisdag

 
Två bilder som inte har med något att göra.
Har sån vansinnig huvudvärk just nu. Somnade vid typ två inatt och brukar få ont i huvudet då. Idag har jag skrivit matteprov, haft muntligt tyskaprov och äntligen blivit klar med en mediauppgift. Lärarna bara öser innan loven. Men går man samhäll ska det kännas. Lider inte en smula med dom som går natur, haha!
Fettisdagen idag ju, woho. Har dock inte ätit nån semla för åt en tidigare i år och för mig räcker det en om året. Håller på att städa lägenheten nu, får nämligen besök på fredag men mer om det kan jag inte säga just nu. Ni som går på min skola kommer se så småning om.

lördag

Finaste Kellan och jag i fredags.
 
Igår jobbade jag på att bli människa igen, gick ju sådär. Åkte till Jim på eftermiddagen och vi tog det chill, åt god mat och kollade på Melodifestivalen. Idag har vi spelat spel och båda är exakt lika dåliga förlorare så jag tycker att jag vann och Jim tycker att han vann. Har ätit pizza och nu ska jag snart åka till fotbollsträningen. Slut på helgen.

fredag del 2

Vi kom till festen runt nio och jag hade verkligen hur kul som helst. Tills högtalarna gick sönder och oinbjudna kom dit. Men innan allt gick åt skogen dansade vi vilt, skrek oss hesa till Jag går och fiskar, åt körv, skrattade och hade det bäst.

fredag del 1

 
Efter skolan hängde jag med Denise hem och vi började fixa med tårtan (hon fixade, jag åt upp chokladen som blev över). Framåt kvällen kom det några bruds till och vi hade en sjukt mysig förfest där vi firade att Sandra fyllde 18! Tårtan var den godaste jag nånsin ätit, shit pommes så god! Spelade några klassiska drickspel och sjöng högt och förjävla fult, standard. Vid cirka nio drog vi till festen, bilder därifrån kommer i nästa inlägg.

5

1. Jag är riktigt usel på att komma ihåg efternamn.
2. Mitt skratt låter ungefär som en flodhäst som satt i halsen.
3. Det värsta jag vet är när folk särskriver. Det heter jättekul, inte jätte kul. Ok?
4. Jag hatar färgen gul.
5. Jag är beroende av träning och mjölk.

tisdag

 
Har haft en jobbig natt, somnade runt klockan tre och var helt död imorse. Har sån jädrans huvudvärk. Självklart har jag en viktig presentation i skolan idag och det är så typiskt mig att allt strular när det gäller. Åh!

tisdag

 
Ny header, woohoooooo! Vad tycks? Ni kan ju läsa Lisas blogg HÄR när ni ändå är i farten och läser min.

måndag.

 
Har sånt jäkla träningsflow just nu. Idag på aktivitetsdagen hade jag dans på morgonen och sen zumba efter lunch. Så himlahimla kul (och döjobbigt) var det! Om jag skulle ha mer tid hade jag verklige börjat på zumba. Sen på kvällen hade jag danslektion också. Inväntar gudomlig träningsvärk efter tre pass idag. Alla lektioner med dansprofil är inställda den här veckan vilket betyder sovmorgon imorgon, torsdag och fredag. Underbart!

helgen

 
Har hängt med dessa muppar i stort sett hela helgen. Struntade i Metro i fredags på grund av en rad olika anledningar men främst för att jag inte vill förstöra konditionen i onödan och för att jag hellre ville ha en myskväll och äta tacos. Kom hem från träningen för ett tag sen och imorgon är det aktivitetsdag i skolan vilket innebär sovmorgon. Det var ungefär det jag ville få ur mig. Och headern är ju bara så jäkla uttjatad så en ny är på ingång.