torsdag.

 
Tja. Veckans bästa dag lider mot sitt slut. Hade sovmorgon idag och var lat och bad Jim om skjuts till skolan hihi. Efter skolan fikade jag med familjen och sen bar det av till danslokalen. Ett dubbelpass med street är det bästa sättet att avrunda dagen på. Blir lika stolt över mina elever varje vecka, dom är så himla duktiga! Söker nu sällskap till det obligatoriska Melodifestivalen på lördag, får hoppas att Ellinor orkar med mig. Imorgon är det fredag och det är ju inte heller så dumt, woop.

lördag

 
Blir inte mycket bloggande i veckorna då jag har fullt upp men jag ska försöka uppdatera er lite nu. Igår fotade Natalie mig för en grej vi håller på med på media. Kan berätta mer om det när det är färdigt. Sen åkte jag till Jim och fick reda på att hans familj ska åka till Kap Verde i oktober och tydligen ska jag med! Så himlahimla roligt! Idag har jag vaknat hos Jim och nu har jag precis städat lägenheten och väntar på min Ellinor. Hoppas ni får en lika bra lördag som jag kommer få.

lördag

 
Igår fyllde pinglan på bilderna 18 år! Denise är en av mina allra bästa vänner och det är så sjukt att hon nu är arton och får hitta på en massa bus medan jag måste vänta jättelänge till, åh. Men grattis i alla fall finis!
 
Har ju inte bloggat på ett tag och det beror på att jag har varit magsjuk. Skickade massa sommarjobbansökningar igår, men jag tycker alltid att det känns så töntigt att skriva en massa bra saker om sig själv. Sen åkte jag till Jim och vi åt så himla god mat (sånt där som man aldrig äter när man bor ensam för man är fattig och kan inte laga mat). Övningskörde en sväng med, vilket jag fortfarande är rätt så kass på. Idag har jag köpt nya jeans och nu tvättar jag en massa kläder. Jappjapp.

lördag

 
Länge sen jag skrev några rader här och jag har hunnit med en hel del sen sist. Kollat på Kommun Mästerskap, varit på 30-årsfest, spelat futsalcup, skrivit in mig på körskolan och sånt där skoj som jag alltid gör och inte behöver räkna upp. Hade en såsåså bra/rolig kväll igår med mina favorittöser. Tanken var att vi skulle ta en fika efter skolan. Det slutade med att vi satt kvar på fiket i fyra timmar tills dom skulle stänga och bad oss gå. Haha! Vi skrattade, snackade skit och planerade hur mycket som helst. Efter det drog vi till Lisa och fortsatte det hela med saftparty. Avrundade kvällen med att vi delade upp oss i två bilar för att sladda runt i stan tills jag höll på att spy. Idag är en sån där dag då jag glor på en massa dans, letar en massa musik och försöker pyssla ihop en massa koreografi. Har bestämt tema till mina elever och hoppas så mycket att dom kommer tycka om det. Ikväll ska jag kolla på nattfotboll med gårdagens pangbrudar. Ha det.

fredag

Bild från nyår som var så himla bäst!
 
Ellinor kom till mig idag och vi gjorde det vi är bäst på, äta mat. Vi lagade godaste tacopajen och flötade i oss den, sen kollade vi på Friends och fick damp på att inte movie maker fungerar på min dator. Hade tänkt klippa ihop filmen från nyår men det får vänta tills det har löst sig. Imorgon ska jag kolla på KM och sen är det 30-årsfest för Jims syster, bra ju.