fredag

Igår åkte jag och en drös andra treor till Saco-mässan i Stockholm. Så intressant och spännande, är lite mer på det klara på vad jag vill göra efter studenten nu. Elin blev sminkad av någon make-upskola och skrämde sig själv när hon tittade i spegeln. Jag fick prova att blanda en drink på Barskolan Academys ställe. Ellinor flög runt bland alla dansutbildningar och informerade sig om hur hon gör bäst ifrån sig på sin audition. Jag pratade med killen från Dramatiska Högskolan som tyckte att jag absolut skulle söka men att nästan ingen kommer in första gången. Ellinor kollade på en militärutbildning vilket nog var slöseri med tid för vi vet alla att hon kommer hamna på en dansskola. Jag pratade med olika föredetta au-pairer och blev sugen på att testa på det någon gång i livet. Allt detta fick oss att inse hur lite tid kvar vi har tillsammans. Vi pratade om hur vårt sista möte kommer gå till och hur omöjligt det kommer bli att säga hejdå till sin bästa vän.
 
 

onsdag

 
Kylan kom till slut och jag spenderar allt för många minuter med att skrapa frusna bilrutor innan skolan.
Ikväll har jag min sista lektion med mina danselever och jag saknar dom redan! Dansuppvisningen är runt hörnet och den obligatoriska nervositeten har anlänt. Har blivit lite för mycket dans på sistone, mina benhinnor har blivit värre igen och jag kunde knappt gå igår. I helgen är dansprofilarnas årliga dansshow som i år har skräcktema! Ska bli kul att få visa vad vi har sysslat med under höstens gång. Vi ska bland annat steppa vilket var helt nytt för mig, men jag har blivit lite kär i stepp, så himla roligt är det!

söndag

 
Då var vi här igen, söndag. Helgen har bestått av både jobb, häng i Målilla och dans. Juste, jag har fått min första bil också. Så sjukt roligt! Mindre roligt att det är måndag imorgon och veckans längsta skoldag, men det vägs upp av fyra timmar dans så jag ska nog överleva den dagen också.
 

frizon

I veckan släpptes äntligen det nya numret av skoltidningen, Frizon. Temat vi valde att ha som röd tråd i tidningen var kroppsideal. Det är ett uppmärksammat ämne i medierna och vi i frizonredaktionen tycker att det är viktigt att kunna känna sig nöjd med sig själv trots alla ideal vi omges av dagligen. Om det är någon som inte går på skolan som skulle vilja ha ett exemplar hemskickat är det bara att hojta till.

victoria 18 år

Förra helgen satte sig åtta supertaggade töser i en limousin och åkte till Linköping för att fira Victoria, jag var en av dom åtta. Den natten som vi spenderade på Platå var en av dom absolut bästa och sjukaste i mitt liv. Jag skulle kunna skriva en bok om min kväll, natt, morgon och hur sjuk och fantastiskt rolig den var men jag besparar er det. Jag behöver inte säga så mycket mer än att jag tycker om dessa sju så mycket och att jag ser fram emot en uppföljare av kvällen.