körkort

Igår tog jag körkort och det var så efterlängtat men så otroligt overkligt. Jag har fortfarande inte riktigt förstått det men jag är världens gladaste just nu för att jag äntligen har det där kortet!
 

astrid lindgrens värld

Besökte Astrid Lidgrens Världs höstmarknad och det var lika magiskt och mysigt som vanligt. Hann med att se på både en Emil- och en Pippiföreställning, smaka på alla möjliga sorters korv, ost, karameller och praliner, se på gatumusikanterna, äta raggmunk och traska på dom där saknade kullerstensgatorna. 

rookie

Var, som förmodligen varenda ungdom som bor här, på Rookiefestivalen i helgen. Hade roligt i fredags men lördagen var bara en stor flopp tyvärr.

torsdag

Redaktionsbilden för skoltidningen, Frizon. Ser lite halvtrött ut men det kan jag leva med. I klassen pratas det om tidningen mest hela tiden. Vi planerar, skriver, layoutar, justerar, tänker om, sitter kvar efter skoltid och alla upplever den där fina hatkärleken för allt jobb vi lägger ner på det hela. Tidningen skickas till tryckeriet nästa vecka och efter höstlovet kommer ni få läsa den. Önskar att jag kunde avslöja mer men temat och innehållet får förbli hemligt ett litet tag till.
 
Har, på tal om annat, en fin helg framför mig. Imorgon får jag finbesök av Nathalie som jag inte har träffat på allt för länge. Efter det ska jag till Annie för Idolmys. Ska hitta på massa mer grejer i helgen, men mer om det senare.

onsdag

Bilderna visar vad jag har gjort på sistone,18-årsfest för Michaela och sleepover med Annie.
Det var länge sen jag tittade in här men tyvärr överdriver jag inte när jag säger att jag inte har haft någon som helst tid för detta. Prioriteringar just nu består av körkort, skoltidning, jobb, dans och plugg. Därimellan försöker jag hinna med mina fina vänner. Jag är så trött på de alldeles för få timmarna på dygnet. Vill bara mysa runt hela dagarna med tända ljus och gå långa höstpromenader. Men närmare än alla fina och höstiga instagrambilder kommer jag inte komma det på ett tag framöver. Höstlovet är efterlängtat!

onsdag

 
Första dagen tillbaka i skolan efter vad som känns ha varit en evighet. Jag får så mycket positiv energi av dessa filurer och tycker om varenda en av dem. Om dagarna försöker vi knåpa ihop vår skoltidning och däribland fikar vi, garvar, fånar oss, brainstormar, får pangidéer, bryter samman och njuter. Det är ett så härligt gäng jag har hamnat i! Nu ska jag bege mig mot danslokalen för en lektion med mina elever, tycker om dem så fruktansvärt mycket också, faktiskt.

i'm on a boat

 
Elli och jag åkte till kryssningen till slut. Och det som absolut inte fick hända, hände. På natten mitt bland alla festligheter fick jag influensan, något jag inte kan rekommendera. Jag mådde så dåligt och ville bara hem, sjuksköterskan överöste mig med en massa mediciner som inte tycktes hjälpa. Nåja, life goes on. Nu går livet ut på att försöka ta körkort och ta ikapp allt jag har missat i skolan när jag varit sjuk. Ikväll ska jag åka och göra en intervju för skoltidningen och imorgon är jag äntligen tillbaka i skolan.