söndag

Höstig bild, tagen för ganska exakt två år sedan och jag påminns ännu en gång att tiden flyger förbi medan jag försöker klura ut vad jag gör med mitt liv.
 
Veckan har passerat och jag har spenderat den i min säng, sjuk. Har fått ställa in klassfesten som skulle varit igår på grund av feber. Tvingade iväg mig själv till jobbet igår och överlevde de sex timmarna bland fritöslukt med taniga marginaler. Och trots att allt det där låter så fruktansvärt dystert så är ingen gladare än mig för att hösten har anlänt! Älskade, saknade höst. Och trots att jag har så otroligt mycket ångest över allt som har med körkort, balpartnersök, skoltidningen och projektarbete att göra så ser jag fram emot den kommande tiden. Det är så mycket roligt som väntar på mig under dessa halvtaskiga höstmånaderna. Det börjar redan på onsdag då Elli och jag äntligen åker på partykryssning! Som vi har längtat.

personalfest


I fredags var det dags för den efterlängtade personalfesten med Sibyllabrudarna. Vi åt tacos, gick tipspromenad, lekte lekar, spelade fyllespel och hade det så otroligt roligt. Tycker om dessa töser så mycket!

huvudstaden

 
I tisdags hoppade SA11A på en buss som rullade mot huvudstaden där vi spenderade dom tre nästkommande dagarna. Vi besökte Fotografiska Museet där jag blev inspirerad och imponerad av alla fina utställningar och berättelser bakom dessa. Vi var på Tekniska Museet där vi fick spela in vårt egna radioprogram och nyhetssändning som bägge faktiskt sändes ut i Stockholm. Ett stopp gjordes också på SVT där vi traskade runt i lokalerna som alla dessa tv-profiler har varit i. Så häftigt att få se sånt som man som tv-tittare inte tänker på. Mellan alla dessa besök hade vi bara så jävla roligt tillsammans och jag påmindes om hur fantastiskt charmig och rolig klass jag har. Bäst är dom.
 
 

united kingdom

 
Förra helgen hoppade jag på ett flyg till England där jag var brudtärna på ett bröllop. Det var fint men även om borta är bra så kommer hemma alltid vara bäst. Låter bilderna tala för sig själva.
 
 
 
 

helgen

 
Helgen har varit så sjuk! Fredag och lördag återvände jag till jobbet för att flippa burgare och fritera pommes. På fredagnatten fick jag besök och satt i min hall och pratade fram till småtimmarna. I lördags drog Elli och jag på spontanfest i Hultsfred. Det hela slutade med att jag traskade genom Vimmerby och snackade med två sköna snubbar till halv sex på morgonen. Det började bli ljust ute när jag kom hem och det är därmed personligt rekord. Sjuk men bra helg!