27 juni.

 
Bilderna är från tjejkvällen hos Lisa för någon dag sen. Så himla mysigt var det, det bjöds på drinkar, apetitretare, god mat, efterrätt, så ska det låta-spel, promenader och massa prat. Åh, jag saknar dom redan!
Ikväll spelar jag match mot Krokstorp, kötta!

lycka.

 
Matchen mot Mariannelund igår vanns av oss med 6-2 och det känns så jävla gött! Ikväll ska jag till Vimmerby för lite tjejkväll med mina favoriter, åh!
 

midsommar.

 
Hemma från en helg i Västervik med Jims familj. Har ätit mat i massor, fiskat, spelat kubb och haft det allmänt bra. Idag ska jag spela i division 4 för första gången och jag är skapligt nervös! Tagga!

midsommarplaner smids.

Två kassa bilder på en liten taggboll som hade landat i våran trädgård häromdagen.
 
Midsommarhelgen ska spenderas i Jims stuga i Västervik. Fyra ungdomar i en stuga i tre dagar, det kan ju bara gå åt helvete. Håller på att packa ihop det sista som ska med nu och imorgon drar vi oss mot kusten. Kanske mobilbloggar under helgen men det är inte särskilt troligt så en bättre idé om ni vill veta vad jag styr med är att ni följer mig på instagram, oliviasodrup heter jag där. Ha en jättefin midsommar nu!

20 juni.

 
Match igår mot seriens bästa lag, hör och häpna, vi vann med 2-0. Så otroligt roligt att vi fick belönas med tre poäng och att jag fick hålla nollan. Nu taggar vi om till tisdag då det vankas derby mot Mariannelund!

5-kamp.

 
Igår var fotbollslaget bjudna till Gullringen för att typ "fira" samarbetet mellan våra damlag. Vi åt tårta, spelade brännboll, hade 5-kamp, dragkamp och prisutdelning. Under prisutdelningen plockade jag tydligen hem denna fina kägla för "dagens bästa kommentar", jag tyckte det var himlans kul eftersom jag är så kass på alla tävlingar. Tack för en jättefin kväll alla!
Idag skiner solen och om en stund rullar bilen mot Hjorted för lite match, tagga!

skolavslutning.

 
Lite bilder från skolavslutningen. Jag i en klänning som jag var ful i och mina alldeles jättefina vänner, åh vad jag kommer sakna dom!

sommar.

Saknar dessa finurliga tjejer.
 
Det har hänt så otroligt jäkla mycket sen jag sist skrev några rader här att jag inte ens tänker försöka sammafatta det hela. Eller jo, lite kan jag berätta kanske. Har överlevt dom första dagarna på jobbet trots att jag var sjukt nervös. Myst med dom på bilden. Haft skolavslutning. Struntat i att gå på festivalen och ångrat mig en dag senare.

kalmar med sa11b.

Har tillbringat dagen i Kalmar med klassen och om två dagar tar jag sommarlov, life is good!


tips.

Vill tipsa om min snygga vän Lisas blogg som ni hittar HÄR!
Annars pluggar jag hela dagarna, bor i min nya onepiece, längtar till festival, gör sommarplaner, är nervös inför sommarjobbet och försöker njuta av sista tiden i skolan med min klass. 4 skoldagar kvar innan jag får dra på mig klänning och klackar och fira att det är sommarlov, satan så underbart!

new in.

Har köpt ett par vita Converse som jag lovade mig själv att aldrig köpa eftersom det alltid har varit fjortisskor i mina ögon. Dock tog viljan över för dom är ju faktiskt satans snygga. Sen är jag lite kär i dom svarta för dom är så jävla fula att dom blir snygga.