pumpen

Igår festade jag till det på Pumpen och kvällen var så jävla bra på alla sätt och vis. Behöver egentligen inte säga mer än så.

torsdag

Den här bilden gör mig så himla glad, åh vad jag tycker om er. 
 
Länge sen jag skrev några rader här. Har påbörjat min sista termin på gymnasiet vilket känns helt overkligt. Kommer ha så svårt för att säga hejdå till alla dessa människor som har lyst upp mina tre år på Vimmerby gymnasium. Å andra sidan känner jag mig färdig här och är redo för nästa kapitel i mitt liv. Nog om djupa tankar. Imorgon åker jag till England över helgen vilket ska bli skoj. Var där senast i september och tyckte det var dags att hälsa på paraplyernas land igen. Vi hörs när vi hörs.

måndag

Uråldrig bild, men sånt är väl alltid kul?
 
Läste igenom mina tillbakablickar från 2013 och insåg att det verkar som jag lever ett drömliv med endast underbara händelser. Jag visar endast dom fina stunderna mitt liv för att det är dom jag vill minnas. Idag har inte varit någon bra dag till exempel, med det vill jag varken prata om eller minnas nästa år. Däremot har jag smidit planer inför helgen med Elsa, hon kan verkligen få mig på bättre tankar. Men mer om helgen senare. 

2013 del 4

I juli fyllde Ellinor 18 år och hela ligan samlades för att äta på Stadshotellet. En dag traskade Elli och jag runt på ALV som är ungefär det mest magiska stället man kan hitta. Slutet av juli hade jag, Elli och Pontus fixat med 18-årsfest då vi alla tre fyllde år i samma veva. Den kvällen var så lyckad och bra på alla sätt och vis. Slänger in en massa bilder från den kvällen bara för jag aldrig har visat några från den festen.