.

 
HEJ. Längtar jättejättejättejättemycket till England! Åker om 37 dagar, har en massa trevligheter inplanerade redan och denna gång slipper jag alla turistgrejer som jag redan har gjort. London är verkligen en så himla mysig stad! Nu ska jag plugga för det är ungefär det enda jag gör nu för tiden. Hej.

.

 
Hinner med mycket på lite tid. Spelade med Gullringen igår mot Vimmerby, 3-3 blev det och alla var nog rätt nöjda. Har orienterat för sista gången i hela mitt liv idag, glädje skutt gånger tusen! Slutade vid elva, fikade med vännisar, gjorde koreografi med Nellie och nu är jag här. Ska snart dra mig mot danslokalen och sen försöka läsa ut min mediabok. Hare!

maskinen

 
Äntligeeeen ska jag få se älskade maskinen! SÅ JÄVLA GÖTT!

BÄST

Gammal goding.
 
Plockade tre poäng i säsongens sista och viktigaste match! 8-5 blev det och betyder att vi nästa år går upp i division 4, så galet bra att jag spricker! Jag är stolt över laget, vi har verkligen kämpat i år och förtjänar detta. Nu har jag så himla mycket att se fram emot. Nollningsfest, lagfest, årsfest, London. Allt är så overkligt bra att jag måste påminna mig själv att njuta för det kan vända när som helst. Ta hand om er!

svartvit.

Bilder från igår när Jocke och jag fotade lite.
 
Fredag igår var faktiskt en väldigt bra dag utom att svenskaprovet gick åt skogen. Jocke hjälpte mig med en fotogrej efter skolan för jag börjar tro att jag är förståndshandikappad när det gäller kamerainställningar. Och Jocke är fotogeni så det gick ju helt okej. På kvällen gled vi runt med bilen i Vimmerby och pratade om allt mellan himmel och jord. Har jobbat idag och mest hängt på Gränna och skrattat med Nellie. Nu måste jag plugga och imorgon har jag tagit ledigt för då står årets viktigaste fotbollsmatch på schemat! Åh vad jag är cptaggad!

cut cut



 
Hej käre torsdag. Idag har varit en brabrabra dag. Hade teori på dansen och det var så jäkla roligt och intressant att jag höll på att ramla av stolen! Jag ville aldrig att det skulle ta slut, men det gjorde det såklart och då traskade Ellinor och jag mot frisören. Jag har inte varit hos en frisör på 3 år men eftersom jag var så galet trött på mitt livlösa hår kände jag att det var dags. Nu är det väldigt kort som ni ser på den högra bilden men det växer väl ut som man brukar trösta sig med. Vi vann matchen igår och därmed glider vi upp mot en förstaplats i tabellen, nu gäller det att plocka tre poäng på årets sista match på söndag! Nu har jag cirka 45 000 läxor och två böcker att läsa, ett prov imorgon och två timmars dans om en timme så nu ska jag ta tummen ur stjärten och börja jobba. Ha det!

.

Går mest runt och längtar ihjäl mig efter höstlovet då jag ska till älskade London. Försöker få tiden att gå lite snabbare och inser min dubbelmoral då jag tjatar om hur mycket jag vill stanna tiden. Bra där. Tog skolfoto med dansprofilarna igår och ska ta med klassen imorgon, kuuuul. Nej. Ska även hinna med att spela årets näst sista match imorgon och nu måste jag återvända till att läsa universums tråkigaste bok. Hej.

.

ditt namn? Olivia
Födelseår? 1995
Hur lång är du? 159 cm
Spelar du något instrument? jag kan slå med fingret mot naveln så låter det plopp
Vart befinner du dig just nu? @sängen
Vad är du bra på? garva. sen har jag nån liten skill i fotbollsmålet ibland också
Har du några husdjur? två guldfiskar som aldrig sviker
Vem är snyggast? ulrik
Vad vill du ha just nu? alla läxor gjorda. tack
Ditt mål i livet? leva utan att bry sig ett skit. tänk så dör man och har slösat hela livet på att anpassa sig. surt
Rädd för? att slå i huvet för jag är så jävla lång hela tiden
Har du någon vän du känt i 10 år? min mamma är en trogen vän
Sjunger du? nix
Vad har du för skostorlek? 37/38
Vill du gifta dig? nope
Är du en hälsogeek? 100%
Vad sover du i? onepiece
Tatueringar du har? nej usch, det fulaste som finns
Piercingar du har? öronen
Favoritårstid? sommaaar
Favoritmat och dryck? grillat och mjölk
Vad köpte du senast? två tröjor från kandeeshop
Hur svarar du i telefonen hemma? hej det är olivia
Hur svarar du i mobilen? hej
Sov du ensam inatt? nix, bredvid snyggellen
Det sista du sa högt? tack för skjutsen, hejdå
Det senaste någon sa till dig? ah det var så lite så. bra spelat, vi ses på onsdag. hejdå
Vad har du druckit idag? juice, vatten, mjölk
Vad väntar dig om 10 år? 27 års kris
Vem får en kram? kudden
 

20.57

Hemma efter fyra sjukt jobbiga träningspass idag, behöver jag påpeka att jag har slut på energi i kroppen? Hävde i mig en liter mjölk när jag kom hem, nu väntar duschen och sen blir det onepiece och sängen. Första lektion imorgon är jazz woho! På tal om ingenting så frågade en ganska ung grabb mig förut på gatan hur gammal jag är. När jag hade tänkt efter kom jag på att jag är sjutton år. Det var liksom första gången jag hörde mig själv säga det. Samtidigt insåg jag hur läskigt fort tiden går, jag är ju snart arton och det vill jag till skillnad från alla andra definitivt inte vara. Herregud. Stanna tiden! Jaha nehe godnatt då.

torsdag.

Random bild från maskeraden förra helgen.
 
Mitt liv går ut på att lacka ur på min photoshopläxa, skratta och dansa. Började dagen med en och en halvtimmes jazz efter det ett svettigt gympass på idrotten och nu ska jag snart dra mig mot danslokalen för två timmars street. Man måste bara älska träningsvärk. Förövrigt har jag tjutit över den mest gigantiska spindeln någonsin, förlorat match, fått en ny mobil och köpt biljett till maskinen, såja!

!

Detta kommer bli ett väldigt rörigt och tråkigt inlägg, läs eller låt bli men det måste bli sagt!
Idag är en sån dag då jag stör mig så otroligt på alla i-landsproblem. Håll käft om era instagram, får ni ett bättre liv av fler likes eller följare? Åh gud så jobbigt med 100 minuters matte, ja det är inte jättekul men dom där 100 minuterna flyger inte förbi för att du gnäller. Jobba bara så går tiden och du lär dig förmodligen något på vägen. Sen stör jag mig på tjejer som ser en snygg tjej och tycker illa om henne för det. Logik? Nej. När jag ser en snygg tjej vill jag bara hoppa fram till henne och säga det även om jag inte känner henne men eftersom vårat samhälle är så otroligt sjukt skulle jag då klassas som konstig och knäpp. Något jag får cpryck på är fördomar. Jag hade också fördomar förr men det har jag växt ifrån nu och hoppas att alla gör det förr eller senare. Slöseri på tid att störa sig på någon för att man TROR att personen är bitchig eller har hört att den är det. Ta reda på det själv innan du avgör något. Jag är snäll mot alla och ger alla en chans vilket man vinner jättemycket på för oftast är folk snälla. Nu låter det som att jag är perfekt vilket jag är så långt ifrån man kan komma men jag mår bättre av att vara mer positiv och just nu går jag och irriterar mig på negativa jävlar som drar ner allt och alla runt omkring. Tänk på att det finns allvarligt sjuka människor som kan dö vilken dag som helst, barn vars föräldrar fullständigt skiter i dom, barn som inte har råd med det som man ska ha för att accepteras i samhället idag, folk som mår psykiskt dåligt för att någon utsätter dom fysisk/psykisk. Allt det här är så himla mycket vanligare än man tror, det har jag fått lära mig den senaste veckan. Tjejen som verkar ha ett pefekt liv i skolan har det helt fucked up hemma. Killen som folk kallar skabbig och går under kategorin rökare/skolkare har föräldrar som inte bryr sig ett piss om honom och han har inget ställe som han kan kalla hem och längta till efter skolan. Jag är bara trött på att lägga energi på småproblem som egentligen inte spelar någon roll.