onsdag

 
Igår åt jag godaste frukosten och därefter städade jag lägenheten för imorgon vankas det fest. Senare gick jag på stan med Annie för att hitta något att ha på mig på min 18-årsfest. En asball klänning och 5 hundralappar mindre senare är jag nöjd och träffar Elli. Som tog körkort igår!!!!! Så sjukt, jag har inte förstått det än! Vi firade med glass, körde runt lite, kollade på semifinalen i fotboll, åkte till Sibylla i halvlek, blev besvikna över förlusten och körde lite till. Fick äntligen ge henne min födelsedagspresent. Hon började gråta och det tar jag som ett klart godkänt. Hoppas ni har det fint.
 

ellinor 18 år

 
Igår fyllde Ellinor äntligen 18 år. Hela gänget firade henne på Stadshotellet med god mat. Jag tycker att vi lyckades ganska bra med att förgylla hennes artonårsdag med presenter, tomtebloss i efterrätten och en allmänt fin och dörolig kväll. Nästa vecka står vår 18-årsfest på schemat och jag är så taggad som man kan bli ungefär!
 
 
 
 

onsdag

 
Gårdagen var en fin dag. Åt glass med Annie på torget och gick i lite affärer. Efter det drog jag vidare till Södra Vi för att ha lagavslutning med fotbollslaget eftersom vi ska ha ett litet sommaruppehåll. Vi gick tipspromenad, hade 5-kamp, åt pastasallad och tårta och garvade en massa däremellan. Idag ska jag njuta av min sista lediga förmiddag för sen blir det tre jobbkvällar innan jag åker till Ölnd, så gött! Ska tvätta, städa och börja packa idag. Hoppas ni har det fint.
 

söndag

 
Har haft lite lediga dagar och passade därför på att åka hem till Målilla igår, det är alltid skönt att komma bort lite. Har solat, ätit Ben&Jerry's, ätit god mat och bara haft det fint. Imorgon har jag körlektion och jag håller tummarna för att det går bättre än förra gången. Efter det har jag raggat med mig Denise på en sol/badutflykt och det ska bli så gött! Och nästa vecka åker jag till Öland. Loving life just nu alltså!
 

astrid lindgrens värld

 
Spenderade gårdagen på ALV med Elli. Det är så magiskt att vara där och man blir verkligen barn på nytt. Vi traskade runt på grus och kullersten, garvade åt Karlsson på taket, åt alldeles för många pannkakor och hade en allmänt fin dag. 

onsdag

 
Tog en spontanfika med mina tjejer igår. Snackade och garvade alldeles för mycket och efteråt tog vi en korv på Sibylla. Haha alltså det går inte att ha tråkigt med dom. Smed planer för helgen och stadsfestivaler.
Idag försöker jag pussla ihop en ny koreografi till mina blivande elever. Längtar så mycket efter dansen just nu. Om några timmar svingar jag mig på cykeln och drar till jobbet. 
 
 
 

tisdag

 
Tisdag. Är ledig idag och passar på att städa lägenheten. När jag jobbar hinner jag oftast inte diska efter mig eller städa upp andra saker, så idag är en riktig städdag. Varvar mellan att städa och streckkolla på Paradise Hotel.
 
Igår överraskade Ellinor mig med att hälsa på mig på jobbet och kom tillbaka när jag hade slutat. Vi satt på torget och pratade i timmar. Jag har saknat henne så brutalt mycket. På torsdag drar vi till ALV för att bli fem år på nytt.

1 juli

 
Igår var jag ledig och tillbringade dagen i Västervik med Jim. Pluggade körkort och hade det gött. Skönt att komma iväg lite. Träffade Nathalie på kvällen och pratade om allt och lite till, hon är för jävla bra. Övningskörde hem och idag har jag haft min femte körlektion. Det gick så sjukt dåligt så jag tröstade mig med vindruvor, körsbär och kladdkaka. Om en stund cyklar jag till jobbet och imorgon är jag ledig. Verkar som att värmen äntligen har hittat hit också, trevligt och inte en sekund för tidigt.